Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бившата на Борисов проговори

Д-р Стела Костова направи драматично откровение за най-трудните си житейски моменти

Retro.bg

Д-р Стела Георгиева – бившата съпруга на Бойко Борисов, повече от два месеца се бе оттеглила от социалните мрежи. След скорошните скандали около сагата „Барселонагейт| лекарката, която живее в САЩ, публикува загадъчен коментар в своя фейсбук профил.
„Една нощ сънувах сън. Докато се разхождах по плажа с моя Господ, по тъмното небе проблясваха сцени от моя живот. На всяка сцена забелязах два чифта отпечатъци в пясъка, един принадлежащ на мен и един на моя Господ. След като последната сцена от живота ми проблесна пред мен, погледнах назад към отпечатъците в пясъка. Забелязах, че много пъти по пътя на моя живот, особено в най-лошите и най-тъжните моменти, имаше само един набор от стъпки.

Това наистина ме разтревожи, затова попитах Бог. „Господи, ти каза, че щом реших да те последвам, ще вървиш с мен през целия път. Но забелязах, че по време на най-тъжните и неприятни моменти от живота ми там бяха само моите отпечатъци. Не разбирам защо, когато имах най-голяма нужда от теб, ти ме напусна…Той прошепна: „Скъпо мое дете, обичам те и никога няма да те изоставя. Когато си видяла само един чифт стъпки, това са моментите, в които те носих на ръце“, написа д-р Костова на английски език.
 
Лекарката рядко си позволява да прави подобни емоционални откровения и страни от публичния живот. С Борисов са разведени от дълги години, но са запазили добри отношения и д-р Костова неведнъж е засвидетелствала подкрепата си към бившия си съпруг и ръководената от него партия по отношение на политиката в България. Стела е емигрант повече от две десетилетия. Живее в Лос Анджелис, Калифорния, и работи в болница в близост до известния тузарски квартал „Ориндж Каунти“. Там се намира и нейният дом.

Вероятно през летния си отпуск бившата жена на Борисов ще се прибере в родината, за да се види с дъщеря си Венета и трите си внучета. Най-малката Виктория, която се роди през миналия ноември, все още не се е срещала лично с баба си. През юли 2022 г. д-р Костова бе у нас за дълга ваканция, по време на която бе неразделна с щерка си, зетя Иван и двете внучета. В София живеят майка ѝ Симеонка, която е на достолепна възраст и е вдовица, както и сестрата на Стела – Петя, също лекарка, доцент по гинекология в „Майчин дом“.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Бившата на Борисов проговори     - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!