Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Какви времена дойдоха - дете баща си да храни! Синът на Цончо си купи апартамент за 200 бона (ДОКУМЕНТИ)

 

Николай Марков

За мен най-българското патриотично име е Силвестър!

Никое друго. И докато на някой си прабългарин Цончо му капе кръв от сърцето като каже: "Да живее България!", малолетният Силвестър си купува на безценица с джобни пари едни апартаменти, за да ги дари на бедния си родител патриот и депутат.

Какви времена дойдоха - дете баща си да храни!

 

Синът Цончо Ганев от “Възраждане”, който носи българското и патриотично име Силвестър, е придобил апартамент в София на много изгодна цена. 17-годишният по време на сделката наследник на Ганев е станал собственик на имот срещу само 197 442 лв., което е 1100 евро на кв.м. В цената влиза и гараж. 

На тази възраст Силвестър няма как да вземе ипотечен кредит. В декларациите на Цончо Ганев обаче има влог в евро, но не и такава сума, каквато е платена от Силвестър за апартамента.

Апартаментът се намира в Горна Баня. Площта на подземния паркинг е почти 22 кв.м, а на апартамента - 86 кв.м. Титуляри на купувача Силвестър са майка му и баща му - Александра Ганева и Цончо Ганев. 

Справка в сайтове за продажба на имоти показва, че когато Силвестър е закупил апартамента - на 17 август 2022 година - цената на подобен имот с тази квадратура в Горна Баня е била 135 000 евро (263 000 лева). Това е с 65 000 лева по-евтино от цената, която е платил Силвестър. Данните обаче са за най-евтиния вариант.

Имоти в Горна Баня с тази квадратура има и за 142 000 евро (277 500 лева), което е с 80 000 лева по-скъпо от стойността на апартамента на сина на Цончо Ганев. В посочените примери апартаментите нямат гараж, а само мазе и таван.

УНИКАЛНА СНИМКА! Малкият патриот Силви навършва 17. Тортата е с лика на любимата му певица Преслава, вече е твърде голям за "Ну, погоди"

Daniel Bojilov
Сега, че умният красивитет вдигат на балон синчето на Цончо Камилата за придобитото апартаментче се води разследваща и обективна журналистика.

А как се води гробното мълчание на същите мисирки за апартамента на Ристьо в Брюксел и начина му на придобиване?

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Синът на Цончо си купи апартамент за 200 бона (ДОКУМЕНТИ) - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!