Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Това би трябвало да "вълнува" контраразузнавателните служби на България

Strahil Angelov

Българският министър на отбраната заяви гордо че е "работил" като съветник в МО на Украйна в продължение на 10 години. "Да, аз съм работил като съветник на МО на Украйна между 2005 и 2015 г., посещавайки регулярно Киев" обяви Тагарев с апломб и добави: "За тази си работа от украинска страна не съм получил нито една гривна".

Герой! Тагарев работи без пари? Нито гривна за работата си за МО на Украйна, нито гривна за работата си за България

Интерсно от кого тогава е получавал пари, след като източника не е Украйна? Или ако въобще нищо не е получил от никъде как е оцелял една декада?

Като министър този човек е длъжен да отговори на въпроса кой и колко му е плащал, за да работи за армията на чужда държава в продължение на десетилетие! Това би трябвало да "вълнува" контраразузнавателните служби на България - все пак има такива и те са на бюджетна издръжка, от БЪЛГАРСКИЯТ данъкоплатец, а дали работят за държавата България е съвсем различен въпрос. Явно НЕ, след като Тагарев е министър на отбраната.

Родината ни прогресивно се украинизира! Тъжна и унизителна гледка.... утре може и агенти от африкански държави да ни докарат! ЕС и НАТО поне са съюзници, доколкото сме част от тях, а Украйна какво е?

Страхил Ангелов

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!