Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Развод ми дай, развод ми дай и повече не ме мъчи! Вземи си Кирчо и Кокорчо и само Лена остави

Георги Марков

РАЗВОД МИ ДАЙ, РАЗВОД МИ ДАЙ И ПОВЕЧЕ НЕ МЕ МЪЧИ! ВЗЕМИ СИ КИРЧО И КОКОРЧО И САМО ЛЕНА ОСТАВИ.

Президентът Стоянов, с който сме приятели, е видял ОТДЪХВАНЕ в народа, че имаме правителство. Да, ама то трябва да може да управлява, не е достатъчно, че е от “Америка за България”.

ОТДЪХВАНЕТО ще дойде само ако изгоним Сорос от България в комплект със собствениците на НОВА И БТВ. Иначе синът му Сашко скоро ще ни стане премиер в сянка, както си е в Македония от времето на Заев.

ОТДЪХВАНЕТО може да дойде само с Освобождение от вън. ОСВОБОДИТЕЛЯТ СЕ КАЗВА ДОНАЛД ТРЪМП. Тези дни той гръмогласно обвини Байдън, че иска да унищожи християнството в Америка, какти и в зверска корупция, докато е бил вице, а синът му е правил бизнес с Китай и Украйна.

Спомням си 36-ото Народно събрание 1991 г. след първата победа на СДС, в която активно участвах. Тръгнахме със Стефан Савов, Сашо Джеров, а получихме след 33 години Стою… Тръгнахме с Елка и Блага, а Лена ще загаси последната лампа на парламентаризма, след като конституционно мнозинство от 2/3 имат не гласувалите.

ГЕРБ не трябва да прави нова грешка и да сваля партизаните на Сорос от власт - да управляват и си изпият чашата докрай. Хората ще се развеждат с Кирчо, Денков и Кокорчо. Лена е хубаво да остане, че много прилича на ранната Анук Еме /“Един мъж и една жена” бе велик филм/.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!