Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Само на 12: Малката дъщеря на Пламен Галев живее като принцеса


Пламен Галев и любимата му Юлияна

Малката дъщеря на Пламен Галев – Мария, която е плод на извънбрачна връзка с любовницата му Юлиана, вече изглежда като млада госпожица. 12-годишното дете е презадоволено – вече се гримира, пие шампанско, вечеря в луксозното заведение на известния турски ресторантьор Нусрет Гьокче, почива на екзотични дестинации и се хвали с всичко това в социалните мрежи.

Мария е копие на майка си Юлиана и не крие, че е много привързана към родителката си. Тя не познава баща си, който напусна България малко след раждането й, защото с „брат си” Ангел Христов получиха присъди за участие в организирана престъпна за рекет. Двамата бяха обявени за международно издирване от Интерпол.

Мария живее и ходи на училище в Дупница, като плътно по петите й я следва охранител, който играе и ролята на шофьор. Майка й Юлиана я пази от хорските очи и детето води по-затворен начин на живот. Мария не играе на улицата с връстници, кани само отбрани приятелчета, които са деца на семейни авери.

Детето ходи навсякъде с къдрокосата си майка и двете по цял ден се возят из града, разказват съгражданите им. Любовницата на Галев притежава автопарк за над 1 млн. лева, като сменя возилата в зависимост от настроението си. Тя има в гаража си джип „Мерцедес” G-класа, „Порше”, както и няколко лимузини „Мерцедес” и „Ауди”.

Преди около 10 години дупнишкият съдия Михаил Малчев разреши на държанката Юлиана Томова Бельовска да извади задграничен паспорт на щерка си Мария. Момиченцето не можеше да напуска България без разрешението на баща си според закона, а къдрокосата красавица искаше да пътува с наследницата си. Малката Мария нямаше как да се сдобие с разрешението на Пламен Галев, защото той е в неизвестност.

Затова Юлияна поиска позволение от съда. Тя обясни пред съдията, че от май 2012 г. не може да се свърже с бащата на детето, който е в неизвестност и поради тази причина не може да вземе неговото съгласие за извеждане зад граница на отрочето си. Съдията разреши на Мария да пътува и майка й често се възползва да излиза зад граница с малката си наследничка.

Двете най-често ходят в Гърция и Турция. Разбира се, спят само в най-скъпите хотели. В социалните мрежи Мария имаше стотици снимки от воаяжите, но си изтри профила в деня, когато почина най-добрият приятел на татко й – Ангел Христов. Явно по нареждане на майка си и татко си. Тъмнокосото момиче е силно привързано към родителката си и не крие колко я обича. Детето имаше в профила си няколко клипчета със снимки на Юлиана, обградени със сърца и любовни песни.

Малката Мария използва гримове от няколко години, на един от кадрите дори показваше как пие скъпо шампанско, макар да е едва на 12 години. Явно майка й е либерален родител и позволява всичко на единствената си наследница.

Двете често пътуват, но рядко сами, а по-скоро в голяма женска компания. Вече над 11 години Юлиана не е поглеждала друг мъж. Тя е вярна на Пламен Галев, макар той да не е до нея. Брюнетката няма нито ден трудов стаж, но пък притежава имоти и автопарк за милиони. На нея и на сестра й не им се налага да работят и си гледат живота.

Галев се залюбил с Юлияна още докато тя е била ученичка, а той – семеен мъж. Къдрокосата красавица и ексбаретата Пламен имаха над 10-годишна връзка, а точно когато той й направи дете, беше погнат от закона. Галев има още две деца, които са от законната му половинка Емилия. Тримата от години са в Лондон, като бившата барета ги изпрати в чужбина още преди 20 години.

Емилия, Светлана и Георги отидоха в Лондон, когато дъщеря му завършва 7 клас у нас. Бившият командос прибегна до тази мярка, защото се страхуваше за сигурността на семейството си, а и искаше да си живее спокойно с любовницата Юлиана, коментират в Дупница. Семейство Галеви живее в собствен апартамент в баровския квартал „Саут Кенсингтън” в Лондон.

След завършването на частна гимназия, Светлана постъпва в един от най-престижните университети с профил „финанси”. Български емигранти твърдят, че тя е завършва с отличен успех висшето си образование. Дупничани коментират, че момичето не се е появявала от много години в родния си град, но за сметка на това живее луксозно и отдъхва в скъпи курорти по света.

Преди няколко години наследницата на Галев се похвали с чисто новото си „Ферари” с кожен салон за над 170 000 евро. Тогава тръгна мълвата, че автомобилът е подарък от баща й, който, макар и издирван, е намерил начин лично да й връчи ключовете. Наред с колите, дъщеря Галева обича да се фука и с луксозните си почивки, от които публикува снимки в социалната мрежа.

Светлана никак не се обича с Юлиана и не приема малката Мария за своя сестра. Двете не си общуват и дори никога не са се виждали. Първородната щерка на Галев ненавиждала любовницата на татко си и я обвинявала в много грехове и нисък морал.

„Един ден ще стане война за парите на Пламен. Не знам как ще си ги поделят, защото Мария е призната от него и по закон й се полага наследство, но Георги и Светлана няма да й дадат много лесно. Добре че преди да изчезне, Пламен остави доста пари кеш, кредитни карти и сметки на Юлиана, че да може да са обезпечени“, коментират съгражданите им.

Припомняме, че Пламен Галев и Ангел Христов изчезнаха през май 2012-та. Те избягаха веднага след като на 3 май същата година Върховен касационен съд потвърди окончателно ефективните им присъди. Братя Галеви трябваше да влязат в затвора заради ръководене на организирана престъпна група за рекет и изнудване.

Пламен бе осъден на 5 години лишаване от свобода, а Ангел – на 4. През юни 2012 г. Интерпол официално обяви за издирване дупнишките бизнесмени, които изчезнаха, след като чуха присъдите си. Двамата не можеха да се радват на свободата си, но пък си харчеха парите на воля. В началото на юни се разбра, че Ангел Христов – Геле се е завърнал тайно у нас и е починал в дома си в с. Ресилово.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Само на 12: Малката дъщеря на Пламен Галев живее като принцеса - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!