Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тихият бунт срещу лудостта, която е обзела Америка


Задават ли се мъже, които играят като жени в женските спортове и нападат момичетата в техните съблекални?

Автор: Джак Глисън, https://www.americanthinker.com/

Пробутват ни мъже в женските спортове и екологични политики, които вредят

За екологичната „справедливост“ сексуализирането на децата и трансджендъризма

И машините за броенето на бюлетините, които не могат да броят бюлетини

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

Как преминахме от живот с ниска инфлация, високи данъчни приходи и икономиката на пълната трудова заетост в Америка, с увеличаваща се средна класа, енергийна независимост и солидна армия, до катастрофата през последните две години?

Единственият възможен извод е, че това е дългосрочна и добре планирана операция за колениченето на Америка.

Приемането, че най-проспериращата нация на земята внезапно изпада в бедност, престъпност и на „събуждане“, а нашите граждани с радост гласуват за повече от това и изискват ново ниво на безумното мислене, което е безпрецедентно и което сега го имаме и както е изброено по-долу:

• Машините за броенето на бюлетините, които не могат да броят бюлетини;

• Съдии, които отказват да съдят;

• Антиамерикански настроените президенти на САЩ;

• Мъже, които играят като жени в женските спортове и нападат момичетата в техните съблекални;

• „Екологични“ енергийни политики, които прахосват енергията и вредят на околната среда;

• Лекари, които не лекуват, а рекламират ваксините, които убиват;

• Прокурори, които не преследват;

• Мирни протести, които се етикетират като вътрешен тероризъм, а вътрешните терористи, се етикетират като мирни протестиращи;

Американците са мили, търпеливи и щедри хора, които искат да си живеят живота, да отглеждат семействата си, да вършат работата си или да управляват бизнеса си, да се молят - или не, и да бъдат оставени на мира. Тъй като вярваме в справедливостта и свободата на словото, ние сме готови да толерираме речта на другите, дори ако я смятаме за налудничава или обидна. Признаваме, че не сме съвършени и признаваме, че нашата страна не е съвършена, особено в своето минало.

Повечето от нас все още имат основното разбиране за гражданските права и вярват, че нашето представително правителство и правото ни на глас са крайъгълният камък на американското величие. Когато нещо се обърка, има закони, които всички са длъжни да следват, и съдебна система, която безпристрастно прилага тези закони. Независимо дали сте републиканец, демократ или независим, консерватор или либерал, когато гласувате за кандидат на първичните или общите избори, вие очаквате вашият глас да бъде отчетен точно.

Когато този американски договор се развали, ние не сме нищо повече от едни добре забавлявани роби. Нашите лидери не са наши представители, а са нашите господари.

Голяма част от тази безумна война срещу средната класа и малкия бизнес е оправдана от „екологичното движение“. Всички американци искат чист въздух и вода. Но левицата прие тази благородна кауза и я изопачи в нещо повече от едно тънко завоалирано оправдание за края на американския просперитет. И се дава думата на „учените“, които фалшифицират резултатите от изследванията, за да оправдаят своите действия - и всички те ограничават свободата и растежа - докато всъщност нанасят огромна вреда на околната среда, която твърдят, че я боготворят.

Те плачат в паника заради „глобалното затопляне“ и замърсяването, но техните политики не правят нищо за охлаждането на земята или намаляването на замърсяването. Вместо това виждаме споразумения, с които се прехвърлят пари от богатите страни и така се закодират огромните нива на замърсяване в по-бедните.

Виждаме приети закони, които изискват електрическите автомобили да „спасяват нашата околна среда“ с „чиста, възобновяема енергия“, която отнема повече енергия и има повече токсини в производство и в евентуалното им изхвърляне, отколкото някога ще бъде спестено с тях.

Най-лошото от всичко е, че нашата медицинска система, която е от световна класа беше изкривена, за да обяви спешната медицинска помощ, която ни принуди да живеем в изолация и отказа на нашите деца да получат образование. Те ни дадоха „ваксината“ като лекарство, която направи повече вреда, отколкото полза. Те използваха грубо манипулираните данни, за да нагнетят паниката за болестта и след това да отрекат страничните ефекти на ваксината.

Когато говорим срещу тази лудост, ние биваме арестувани и хвърляни в затвора без основни граждански права или биваме наричани „домашни терористи“ на заседанията на местните училищни съвети. И когато отидем до урните, за да променим нашите представители, нашите гласове са грешно преброени и новото ни републиканско „ръководство“ изведнъж прави компромиси с левицата, докато твърди, че прави „най-доброто за Америка“.

Въпреки опитите на левицата да ни разсейва, цензурира и тормози, проучванията показват, че мълчаливото мнозинство признава лудостта на престъпността в града, на изопаченото правосъдие, на престъпните президенти, на „събудените“ корпорации, на пропагандните новини, на екологичната „справедливост“, на сексуализирането на децата и трансджендъризма.

Повечето от нас познават някой, който е починал от неправилно лечение на Covid или от инжекциите, за които само се предполагаше, че го предотвратяват.

Знаем и за изборните измами. По някаква причина Google внезапно разрешава обсъждането на изборни измами и Rasmussen Reports се възползва от случая, за да публикува някои невероятни предварително цензурирани данни от социологическите проучвания, показващи, че повечето американци са разумни по отношение на изборните измами, въпреки трите години на безкрайна пропаганда. Ние сме справедливи, ние сме търпеливи, но не сме глупави. Американците най-накрая се събуждат срещу лудостта и са започнали общонационален „тих бунт“. Ние бойкотираме новинарските мрежи, които са предали нашето доверие. Използваме консервативни изследователски сайтове, за да избираме къде да харчим парите си, четем етикетите, за да избягваме продуктите, произведени в Китай, и купуваме от местните фирми и производители. Преместваме спестяванията си в по-малките регионални банки. Където и да видим „пробудените“ корпорации, насърчаващи драг шоута, транссексуалната лудост и сатанизма, ние тихо ги бойкотираме, което коства на компании като Target, Anheuser Busch и LA Dodgers загуба на милиарди долари от продажбите и на стойността на техните акции. Когато е възможно, ние напускаме тези корпорации, за да избегнем атаките, и изтегляхме децата си от началните училища, за да ги обучаваме у дома. Сега напускаме църквите, които насърчават ЛГБТ политиките.

(Превод за “Труд news” - Павел Павлов)

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Тихият бунт срещу лудостта, която е обзела Америка - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!