Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мега скандал! Киро Петков летял с частен самолет до Острова в Гърция, за да се мята с кайт сърфа


Facebook

Лидерът на “ПП” Кирил Петков е заминал да кара кайт сърф на Лефкада с частен самолет, научила медията mutrinews.

Бившият премиер за пореден път решил да си направи кефа вместо да решава проблемите на държавата, за които много обича да говори. Петков не за първи път се прави на “авиационен гъзар”, като последният път, докато беше премиер беше завел гаджето си Лена в хотел “Хаят” в Солун с правителствения Airbus. Този път “глезльото” отново е летял със самолет, като сега обаче той е частен, макар и най-вероятно много скоро ще се окаже, че отново някой друг е платил за масрафа му.

Частен полет от София до остров Лефкада излиза 80 хиляди лева!!!

По наши изчисления в BNEWS подобен полет излиза от порядъка на 30-40 хиляди евро за керосин и летищни такси за джета плюс престоя в скъп хотел на неговия екипаж от минимум двама пилоти и една стюардеса на борда. Горе – долу толкова, но в лева, Кирил Петков все още не е върнал на държавата като незаконен служебен министър от заплати и бонуси. Толкова общо взима един български пенсионер за 15 години пенсия, ако успее да ги доживее. Въпросите в този скандал са много. Що за морал е бившият премиер и настоящ депутат Петков са ходи да кара „кайт“ сърф на гръцки остров в работно време, когато избраните за депутати трябва да работят по комисиите в парламента. Заради липсата на Киро Петко в парламента, който гони вятъра по вълните в изумруденото море, преговорите между Промяната и ГЕРБ за общо коалиционно споразумение се провалиха. Държавата е в безтегловност, докато лидерът на втората по големина партия се рее в безтегловност във въздуха с кайт в ръцете.
Още по-сериозният въпрос е кой плаща масрафа за полета с частния джет на Кирил Петков? Киро от джоба си или някой близък до джоба му олигарх? В чужбина всеки политик, попаднал и заловен в частния самолет на богаташ или олигарх, гори с оставка. Нали партията на Киро иска да сме като западна държава?! Там политиците дължат незабавни отговори на тези въпроси и BNEWS няма да спре да ги задава! Ако Петков е платил сам тези 70-80 хиляди лева от джоба, да покаже касовата бележка и да обясни как забогатя толкова невъобразимо за толкова кратко време във властта.

Все е било, но такова чудо не е било. Имаме депутат и бивш премиер, който живее като кремълски олигарх. Разкарва любовницата си с държавния самолет до Гърция за една вечеря в Хаят в Солун, а жена си с частен джет да карат кайт по гръцките острови, в случая баровския остров Лефкада. Откъде тази наглост и тези финансови възможности? От руските газови комисионни ли? Или от тлъсто заплатените национални предателства? По – слабоумен и нагъл български политик в държавата на Бай Ганьо не е имало. На Киро всичко извън границите на морала и здравия разум му е позволено. Запознайте се с Борат Петков – един нелеп Харвардски шарлатанин!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Мега скандал! Киро Петков летял с частен самолет до Острова в Гърция, за да се мята с кайт сърфа - Би Нюз - Топ новини от България (bnews.bg)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!