Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин за пореден път изнесе урок по провеждане на специална операция, в която западните служби играха ролята на "муле"

Димитър Байрактаров

Много хора настояват да чуят моят коментар за случилото се в Русия. В началото искам да споделя, че отдавна не бях се смял така от сърце на пишман анализаторите и нескопосаната пропаганда.

Като казах пропаганда е редно да поясня, че Владимир Путин за пореден път направи за смях западната пропаганда, на която все по-малко хора вече вярват.

На второ място, Владимир Путин за пореден път изнесе урок по провеждане на специална операция, в която западните служби играха ролята на "муле". Само болен мозък може да смята, че с няколко хиляди души може да се превземе Москва и да се извърши военен преврат.

На трето място бяха идентифицирани всички "плъхове", на които не може да се разчита. В България се оказаха в изобилие "плъховете", които веднага напуснаха кораба и започнаха да плюят срещу Путин и Русия, въпреки, че преди това участваха в походи на мира и се заявяваха като заклети "русофили".

На четвърто място, Владимир Путин за пореден път показа на Запада, че естествения интелект е непредвидим и трудно може да се прогнозира с компютърни модели за анализ от изкуствен интелект. Простичко казано, Владимир Путин през цялото време водеше западните служби за носа и ги прати за зелен хайвер.

На пето място, за Западът руския дух и народопсихология продължават да бъдат неразгадани. Много пъти съм казвал, че за да бъде разбран поне малко руския дух е необходимо да учиш, работиш и живееш доста години в Русия. Да усетиш сибирския студ, да осъзнаеш, че тайгата е огромна и претъпкана от природни ресурси.

Бъдете здрави!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!