Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Полицаи товарят мебели на бившата съпруга на Пепи Еврото (СНИМКИ)


Снимка: Фейсбук

Снимки, на които полицаи товарят с мебели от голяма верига в София джипа на Любена Петрова, бивша съпруга на издирвания Петьо Петров – Пепи Еврото, се появиха във Фейсбук.

Наскоро Любена Петрова даде интервю, в което обвини бившия си съпруг, че е корумпирал полицаи и магистрати, като по думите й сумите достигали до 20 000 лв.

Бившият й съпруг и шеф на Националното следствие Петър Петров – Пепи Еврото до 2015 г. беше обявен за издирване по дело за заплаха и принуда.

Според прокуратурата от 2018 г. до 29.05.2023 г. в София различни лица са били принуждавани да направят нещо против волята си, като за това са били заплашвани, както и за това, че за посочения период без надлежно разрешение, което се изисква по закон, е използвано специално техническо средство, предназначено за негласно събиране на информация, съобщиха от Софийска районна прокуратура.

От МВР съобщиха, че снимките са от 18 юни, когато Любена Петрова е отишла в мебелен магазин. Тя е с денонощна полицейска охрана по искане на Районна прокуратура в София, тъй като е свидетел по делото. Полицаят е натоварил мебелите, тъй като никой друг не е помогнал, а паркингът е рискова зона за охрана и с цел по-бързо напускане на мястото, се казва в съобщението на МВР. Любена Петрова заяви, че е имала нужда от помощ, защото е бременна.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Полицаи товарят мебели на бившата съпруга на Пепи Еврото (СНИМКИ)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!