Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тагарев, върви си! Разследвана от прокуратурата става шеф на военната телевизия (РАЗКРИТИЯ)

Разследвана служителка на Военния информационен център се готви да поеме шефското място в армейската телевизия, научи Narod.bg от свой човек в Министерството на отбраната.

Силвия Сиракова – Гвозден, обаче, е на мушката на Военна прокуратура заради фалшиви отчетни документи за фиктивни командировки, които били уж за снимането на документални филми за Военния телевизионен канал. Дестинациите, декларирани пред МО, са в Румъния, Северна Македония и градове в Добруджа, обясни информаторът на Narod.bg.

Според данни от разследването Сиракова – Гвозден, която се гласи за тв шефка, имала достъп до медийния архив, откъдето вадела стари кадри, представяни като нова продукция. За да заработи схемата, журналистката тормозела служителите по военните клубове и хотели, каквито има в Шумен, Казанлък и Велико Търново, например, да й подпечатват командировките.

Военните прокурори, обаче, установили по камерите на ТОЛ системата, че служебният автомобил, с който би трябвало да пътува Силвия Сираков – Гвозден и екипът й, не е минавал по пътищата в районите, в които тя декларирала присъствие.

От одиозния военен министър Тодор Тагарев сега зависи дали въпросната дама ще яхне Военния телевизионен канал.

Както само Narod.bg съобщи, натовският орел с московска диплома трябва незабавно да бъде уволнен от правителството, защото е в конфликт на интереси – докато управлява МО, пишман експертът съди министерството за 50 000 лева.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Тагарев, върви си! Разследвана от прокуратурата става шеф на военната телевизия (РАЗКРИТИЯ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!