Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В момента сте по-зле от Гана. Мизерия, изключителна мръсотия, липса на перспективи, липса на управляващ елит и болшевишко-троцкиска идеология

Uroshev Krasimir

Считам за коректно да кажа,че е взето от страницата наАнгел Спасов!
"ЗТМ Радомир се изплати за по-малко от две години.
Един от най - печелившите агрегати сега е в Китай. На практика така Китай се превърна в абсолютен монополист.
Но ЗТМ не бе от най-печелившите.
Колко българи знаят, че преди "прехода" изнасяхме продукция за Rolls-Royce, Rheinmetall, подразделения на BAE Systems и др..
Имате ли представа как се постига температура над 1500 градуса Целзиеви и как се отливат прецизни отливки от стомани с изключително ниско съдържанив на въглерод, защото упоменатите компании не могат да го направят.
Един малък завод имаше годипна чиста печалба от 250 милиона USD. Да не споменавам за нестандартното оборудване и специфичните алуминиеви сплави.
Мисля, че разбирате, че всички изброени компании са част от ВПК на NATO както сега така и тогава.
Между впрочем Германия и до днес не е в състояние да произведе качествена мартензитно старееща стомана за своите танкове. Случилото се през последните дни го доказа.
Да не споменавам за елегазовите и маломаслени прекъсващи, високо напрежение, където България бе световна сила.
А какво да кажем за монокристалите? Знаете ли колко произвеждаше Република България за 72 часа? Над 48 килограма. Двадесет и пет автоклава работеха на непрекъснат режим.
А какво се случи с това производство?
Беше взривено.
Точно както съм написал. Взривено и старателно заравнено с булдозери. Имаше и разпити на специалисти в едно посолство, но се намесиха сили зад океана и някои посланници и министри загубиха постовете си (а някои и живота си).
Да не споменавам кой хранеше и ожличаше Шести Амеркански флот или от къдеде Трета мотострелкова дивизия на Националната гвардия на САЩ закупуваше верижни и колесни машини. Заводът "Хан Крум" в гр.Търговище бе нещо сериозно. И не само той.
Пиша това, защото съм работил с България, Чехословакия, Русия, САЩ и Япония и имам преки наблюдения.
По онова време отношенията с Япония не бяха като сега. Тогава JETRO ни доставяше всичко без никакви проблеми. Сега дори DMG Mori Seiki (да, проф. Сеики, когото имах щастието да познавам, закупи германската DMG за да ги спаси от фалит и ги направи компания) е наложила ограничения, да не споменавам за други компании.
България имаше (а мисля, че все още има) уникални специалисти.
Сега България я няма. Превърнахте държавата си в територия и сте слуги на слугите.
Германците и италианците ви слугуваха, а сега вие се молите за някакви жаллки субсидии.
От държава се превърнахте в колония. Някакви пияници, които се събираха в "Яйцето" ви съсипаха и продължават да ви съсипват. Това е трагично.
В момента сте по-зле от Гана. Мизерия, изключителна мръсотия, липса на перспективи, липса на управляващ елит и болшевишко-троцкиска идеология.
Тридесет години БЪлгария се управлява от селски партийни секретари, които се самоопределят за "демократи".
За да слугуваш на Европа трябва наистина да си абсолютен дебил, както казваше един ваш професор.
P.S. извинявам се за правописа. Все още изучавам български език. Обичам България и дължа ужасно много на моите клеги. Ако съм остър то е защото много ме боли за разрухата, която виждам."
Semes Abramovich

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Считам за коректно да кажа,че е взето от... - Uroshev Krasimir | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!