Следвайте "Буднаера" в Телеграм

България, американската колония от мафиотски тип: Престъпниците, които ограбиха милиарди от българската държава и нация сега са изпрани от посолствоТО...

Николай Марков

Президентът Радев не просто подписа уволнението на Гешев.
Този минимален човек с лека ръка подписа и смъртната присъда на Ивайла Бакалова и още 37 човека, които дадоха показания за дейността на политическата мафия. Радев се превърна в "дългата ръка" на Борисов и Пеевски /разбирайте Доган/, които са началото и края на българската народна приказка с американски субтитри. Престъпниците, които ограбиха милиарди от българската държава и нация сега са изпрани от американското посолство, овластени и недосегаеми за закона. Сигурен съм, че няма и един български гражданин, който да не разбира в какво унизително положение сме поставени. При това не от нашите тримата крадливи доньовски глупака, а от държавата САЩ. Символът на демокрацията, която защитава престъпниците. Чичо Сам, който стъпи и върху нашите глави с военния си ботуш. За да ни покаже, че той решава.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
България, американската колония от мафиотски тип.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Винаги идва време, когато всеки плаща своето. Дълго време предупреждавах Турция, която направи чудовищен геноцид пред очите на целия свят за пореден път. И САЩ мълчаха, защото убийствата на милиони хора за тях е статистика. Нищо повече. Но дойде денят и часа, когато Бог се разгневи и Турция беше срината до основи. Загинаха точно толкова турски граждани, колкото е броя на техните жертви. И разрушенията са точно същите. Това ще последва и за САЩ някой ден. Ще видим как една военна машина за сеене на смърт се разпада на елементарни частици пред очите ни. Сигурно и жертвите ще бъдат относими към тия, които света даде. Такъв е неписания закон и така се изпълнява. Винаги се изпълнява и няма спасение от Възмездието! Точно, когато си най-силен и уверен в успехите си, Справедливостта издига меч над главата ти.
Но това не е тема за кравари! За каубои, яздещи атомни бомби.

"...дивно си се прославил с фараона и цялото му войнство, Боже Израилев, защото си обърнал внимание върху страданието на Твоя народ, чул си неговия вопъл и си го спасил! И сега виж, Господи мой, че минават дните ми в скръб и болка! Чуй молитвата ми и ме спаси, понеже викам към тебе за спасение от смърт..."
Другарят Доган. Кога ще извади отново етническата карта? Или докато той разпределя порциите, етническия мир е гарантиран? Кръв, за да може да се забравят откраднатите през прехода милиарди, нали? Над 270 милиарда откраднати от джобове на лоялните гтраждани. Етнически взрив. В противен случай все някога ще има съд, конфискации и затвор.
Предавам Ви на Божия съд, мосю.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Николай Марков - Президентът Радев не просто подписа уволнението... | Facebook

Николай Марков - "...дивно си се прославил с фараона и цялото му... | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!