Следвайте "Буднаера" в Телеграм

И до днес не мога да повярвам, че Борисов е еталон за цялата политическа система в страната. Има нещо гнило в Дания.

Николай Марков

И до днес не мога да повярвам, че Борисов е еталон за цялата политическа система в страната.

Не мога да повярвам също, че висшия клир на ПБЦ коленичи пред такъв човек. Интелектуалци, учени, европейски лидери и прочее се превърнаха в пепел не само в моите очи. Самият Иван Костов с налудничавото си самочувствие се превърна в подлога на един прогнил пън. И всичко това в името на общата бандитска цел - ограбването на европейски и национални фондове. Спомням си, че дори президента Желев, който беше с главата си докато имах разговор с него, как деволюира в бездната. Соломон Паси, Надежда Нейнски и стотици знакови имена на престъпния преход станаха подлоги на един мракобесен и налудничав тип. Да, България изглежда зле! Но в мен има надежда, защото болното умира, а здравото се изправя! Бавно, но твърдо и решително.

И аз ще подкрепя малкото останали здрави сили! Защото здравото ми дава здрав смисъл.

Има нещо гнило в Дания.

В патриотарско-окултната формация на Костадинов няма фактическа експертиза по темата за транформация на съдебната система, особено в частта на доказателствения институт. Това е зона със специално предназначение, тъмна материя, в която имат достъп много тесен кръг лица в държавата и случайно или не, аз съм един от тях. Материята е наистина сложна и всички експерти в тази област се познаваме лично. Няма нито един, който да е набеден като патриотар.

Оттук правя извода, че Възраждане са само физическите преносители на частните интереси на контролирани лица от ДПС и ГЕРБ. Промените в законодателството са им подхвърлени от тези два политически субекта, а не тяхно интелектуално достижение. Още повече, когато съм убеден, че не могат да обяснят действията си. Да си таен съдружник на престъпници е престъпление, господа.

Стъпвате в минно поле! Това се опитва да ви каже Президентът на РБългария.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Николай Марков - И до днес не мога да повярвам, че Борисов е... | Facebook

Николай Марков - Има нещо гнило в Дания. В патриотарско-окултната... | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!