Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПАДЕНИЕ! Управляват ни хора, които се укриват от правосъдието в българския парламент! Къде е Борисов? Да ни ни поздрави от Йоханесбург...

Strahil Angelov

Къде е Борисов? Да ни ни поздрави от Йоханесбург, например докато парламента създава комисия по предложение на "перачът" Христо Иванов!

ПАДЕНИЕ!

Проект на решение за създаване на Временна комисия по исканията на Главния прокурор на Република България за даване на разрешения за възбуждане на наказателни преследвания срещу Бойко Методиев Борисов, Даниел Тихомиров Александров и Кирил Петков Петков, народни представители в 49-то Народно събрание (Вносители: Мирослав Иванов, Атанас Атанасов, Христо Иванов, Никола Минчев и Надежда Йорданова, 13.6.2023 г.).

Това са бившите борци срещу "мафията" и "мутрите"! Те ще преценява дали лицата, чиито имунитети иска Прокуратурата са престъпници или не!

Запомнете ги добре!

Мнозинството в Народното събрание стриктно следва "програмата", която ни бе представена в записа от среднощното заседание на противоконституционната формация ПП!

Ще се създава комисия, която да рзглежда казусите с исканията за снемане на имунитети от страна на Прокуратурата на Република България, за да може да се протака максимално, докато Иван Гешев не бъде отстранен окончателно и заменен с "прокурор" на повикване, който да прекрати абсолютно всичко. Така процеса по "изпиране" на Борисов ще приключи окончателно.

Управляват ни хора, които се укриват от правосъдието в българския парламент!

Ако Кирил Петков се чувства "невинен" защо му е комисия, а не си даде имунитета доброволно още днес? Това лице трябва да бъде разпитано относно редица негови твърдения и констатации в изтеклия запис на заседание на висшия партиен орган на ПП. Апропо същото важи и за Асен Василев, който откровенно заяви, че няма абсолютно никакви намерения да спазва законите на страната, а той НЯМА ИМУНИТЕТ като министър и спокойно може да бъде привлечен като обвиняем!

Интересно как Христо Иванов - "перачът" ще обясни днешното си гласуване "против" включването, по искане на БСП, в дневния ред на Събранието на точката за имунитета на Борисов?

Както ясно чухме в записа: "Христо Иванов е измислил схема". Речено сторено!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Strahil Angelov - ПАДЕНИЕ! Проект на решение за създаване на... | Facebook

Strahil Angelov - Мнозинството в Народното събрание стриктно... | Facebook

Управляват ни хора, които се укриват от правосъдието в българския парламент!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!