Следвайте "Буднаера" в Телеграм

АФП: Повечето от американските „Брадли“ в украинската контраофанзива в Запорожие са унищожени


Снимка: Twitter

Украинска военна част загуби по-голямата част от произведените в САЩ бойни машини на пехотата „Брадли“ по време на офанзива в Запорожие, предаде Агенция „Франс прес“. Според данните на АФП бойните машини са били унищожени край град Орехово.

Грозев: Украйна може да победи Русия

Информационната агенция съобщи, че „от девет превозни средства, прикрепени към механизираната пехотна част на групата, шест са били унищожени, две сериозно повредени, а само една машина е останала невредима.“

В отговор на въпрос на агенцията за резултатите от офанзивата един от украинските войници призна, че не е постигнат сериозен напредък.

“Форбс“ потвърди информацията за унищожени американските машини на пехотата „Брадли“ и танкове „Леопард“. 33-а механизирана бригада и 47-а щурмова бригада на украинската армия е струпала своите танкове „Леопард“ и бойни машини „Брадли“ за мощно нападение срещу руски позиции южно от Мала Токмачка в южната украинска Запорожка област в четвъртък сутринта. Въпреки това опитът за атака е бил неуспешен, съобщава медията.

Акциите на призводителя на германските танкове „Леопард“ тръгнаха надолу, след като няколко бяха унищожени в Украйна

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Акциите на призводителя на германските танкове „Леопард“ тръгнаха надолу, след като няколко бяха унищожени в Украйна

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!