Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Целият замисъл на демократичната платформа в последните 10 години се срутва като къща от карти пред очите ни

Кристиян Шкварек

ВСС отстрани главния прокурор Иван Гешев.

Единственото по-лошо нещо от това никога да не си достигнеш мечтите е някой друг да ги достигне вместо теб.

Мечтите на кръга "Капитал" те да свалят Гешев, за да го сменят със свой, сега се постигат от другия отбор. И нито Надежда Йорданова, нито Христо Иванов ще помиришат мястото, за което кръгът се бори от години. В интерес на истината не им достигна смелост дори да заемат поста министър на правосъдието, който да участва активно в свалянето на Иван Гешев. И прехвърлиха отговорността на неизвестния Атанас Славов.

Мечтите за т.нар. съдебна реформа също са на път да се сбъднат: “Реформата ДПС" ще начертае бъдещето на правораздаването у нас, а "Конституцията Пеевски" ще последва "Димитровската" и "Живковската". И цялата тази "програма максимум" за ГЕРБ и ДПС ще се случи без демократични протести на жълтите павета, но с демократични гласове “за” в Народното Събрание. Цената на коалицията.

Най-големият провал не е да не си сбъднеш мечтите, а друг, при това враговете ти, да ги сбъднат за себе си. Пред теб, че и на твой гръб.


Белият Шарен дом – Сърцето на световната демонкрация

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Целият замисъл на демократичната платформа в последните 10 години се срутва като къща от карти пред очите ни. Остава само едно силно предложение за шеф на ДАНС да мине и цикълът е приключен, а с него и ерата "градска "десница"",

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

която се роди на жълтите павета през 2013-та. После направо ПП да се вливат в ГЕРБ, а ДБ - в ДПС.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ВСС отстрани главния прокурор Иван Гешев.... - Кристиян Шкварек | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!