Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Стойчо Кацаров: Апартаментът в болница „Лозенец” се е използвал покрай незаконните трансплантации. „Това, което виждаме, показва до каква степен покварата е обхванала цялото ни общество

Изключено е луксозният апартамент в бившата правителствена болница „Лозенец” да е използван за нуждите на специални хора от върховете на държавата. Това коментира бившият здравен министър Стойчо Кацаров в „На фокус”.  

„Аз бях министър на здравеопазването и не знаех, че съществува, камо ли пък някой друг. Какво ще прави в апартамента президентът или министър-председателят? Те, ако постъпят за лечение, няма да е в апартамента с джакузи и сауна. Болният лежи в болнична стая”, подчерта той.

Най-важният въпрос за Кацаров е как е възможно да се изгради луксозното помещение. „В тази болница работят няколкостотин души. Никой не е видял това? Фирмата, която го е изграждала, не знае? Защо всички хора са си мълчали чак до ден-днешен?”, попита бившият министър.

Относно предположенията, че в една от стаите на апартамента има стена с възможни подслушвателни устройства, той каза: „Имам спомен, че ми докладваха, че е имало такива подслушвателни устройства, когато гръмнаха скандалите през 2021 г. и че са предприети мерки подслушването да бъде прекратено. Слушали са вероятно хора, които са посещавали болницата”.

Преди две години разследване показа, че в лечебното заведение е имало нерегламентирани трансплантации на мними хора от Украйна и Молдова. Според Кацаров е възможно апартаментът да е бил използван от такъв тип пациенти, „за да се опази в тайна случващото се”.

Кацаров смята, че в болницата са знаели за апартамента. „Даже са прикривали. Казват, че това са болнични стаи за VIP персони. Но те не са”, категоричен е той.

„Това, което виждаме, показва до каква степен покварата е обхванала цялото ни общество. И никой не е пощаден - не са само болниците. И не е само върхът на държавата”, допълни бившият здравен министър.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Кацаров прогнозира, че след изнесените данни за апартамента няма да последва нищо. „Защото нашата държава е устроена така. Дори да се предприеме нещо и да бъдат наказани виновните лица, масата проблеми няма да бъдат решени”, е мнението му.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Стойчо Кацаров: Апартаментът в болница „Лозенец” се е използвал покрай незаконните трансплантации? - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!