Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тъкър Карлсън обвини правителството на САЩ заради скандал с педофилска мрежа


Тъкър Карлсън, снимка: Twitter

Неуспехът на правителството на САЩ да отговори на разкритието за огромна мрежа от акаунти за педофилия в Инстаграм, показва, че табуто около блудството с деца в американското общество е на път да се разпадне, заяви бившият водещ на Fox New Тъкър Карлсън. Журналистът продължава предаването си в Туитър, след като американската телевизия реше да прекрати договора му без обяснение.

„Американското общество… се управлява от табута“ и поемането на отговорността за тях е начин да се контролира какво мислят хората, аргументира се Карлсън.

Табутата в САЩ се променят бързо през последните години и „това не се случва органично. Това, което ни е позволено да не харесваме, ни се диктува отгоре, понякога със сила“, твърди той.

Този епизод на предаването на Тъкър Карлсън е гледан от над 37 милиона души само за 24 часа.

Карлсън описа блудството с деца като „най-голямото табу от всички“, но предупреди, че то „се клати на ръба на приемливостта“.

„Преди едно поколение разговорите с децата за секса бяха широко смятани за основание за побой; Докосването им сексуално беше ефективно престъпление със смъртно наказание“, каза той.

Но сега „хората, които управляват нашата страна, не виждат насилниците на деца като най-лошите сред нас. Никога не е било по-очевидно от вчера, когато Wall Street Journal пусна обширно разследване за „детско порно“ в Инстаграм“, каза той.

В статията си от сряда Wall Street Journal  твърди, че в популярната социална медийна платформа има голяма мрежа от акаунти, открито посветени на закупуването на съдържание за секс с непълнолетни. Тази мрежа се е възползвала от алгоритмите на Инстаграм, които помагат за свързването на педофилите с дистрибуторите на детска порнография, твърди статията.

Никой в Инстаграм, нито главният изпълнителен директор на „Мета“ Марк Зукърбърг (собственик на Инстаграм) не я отричат, твърди Карлсън. „Всичко беше доста шокиращо. Но не толкова шокиращо, колкото това, което се случи след това, което на практика беше нищо“, каза той.

Беше разкрито, че „една от най-влиятелните компании в света насърчава педофилията и никой на власт не направи нищо по въпроса. Министерството на правосъдието не обяви разследване; Конгресът не насрочи изслушвания; човекът, който управлява Инстаграм, Адам Мосери, все още има своята работа“, каза водещият.

Според Карлсън властимащите все още ще твърдят, че вярват, че блудството с деца е погрешно, „но тонът се е променил безпогрешно. Когато казват, че е лошо, го имат предвид по някакъв абстрактен начин.“

Тъй като педофилите сега се описват като „привлечени от непълнолетни лица“, позицията на американските власти е, че „тези хора са сексуално малцинство, така че спрете, преди да ги атакувате“, каза той на своите 8,2 милиона последователи.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Тъкър Карлсън обвини правителството на САЩ заради скандал с педофилска мрежа

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!