Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Проводник на Трансджендър идеологията става социален министър в кабинета ПП-ГЕРБ. Съгласувано ли е с посолството?

bnews.bg

Иванка Шалапатова е новото предложение на ППДБ -ГЕРБ за министър на труда и социалната политика. Опасенията, че новият кабинет на либералите от Промяната ще наложи заедно с ГЕРБ Истанбулската конвенция и трансджендър идеологията се оправдават напълно. Бъдещият социален министър Шалапатова е открит подръжник на „шарените джендъри“ и новите трансатланически транслиберални ценности, които включват и смяната на пола на деца без съгласието на техните родители. Шалапатова ще бъде проводник в кабинета на всички екстремни либерални наративи, включително насаждането в училище на трансджендър идеологията и половото многообразие. Шалапатова е застъпник децата да бъдат отнемани насилствено от консервативни родители, които отказват да ги възпитават като джендъри или да им сменят пола в предучилищна възраст. Като социален министър поддръжничката на трансджендъризма в училище ще командва всички центрове за работа с деца в България.

Г-жа Шалапатова, е изпълнителен директор на фондация „За Нашите Деца“. Нейното име нашумя през 2018 година около скандалната стратегия за закрила на детето. Националния съвет за закрила на детето одобри проекта на новата национална стратегия за детето 2019 – 2030 година. Нейната фондация активно участва в процеса на изготвянето му. Целта на тази стратегия за децата е какво искаме ние и как виждаме по-добро бъдеще за нашите деца.

В дебат по БНТ , Христо Лафчиев нападна по време на дебата госпожа Шалапатова относно националната стратегия за детето той каза, че тази стратегия само ще навреди на българските семейства, защото ще има доносници, които ще репортуват на (ДАЗД). Включително учители, директори на училища, медицински работници и т.н. Госпожа Шалапатова, отговори, че в стратегията никъде не се споменава за доносници , а се споменава за сигнал. Вие сами преценете дали Доносничеството не става чрез Сигнал?

Профилните снимки на госпожа Шалапатова във фейсбук профила ясно се вижда нейната „безпристрастност“ към новата джендър идеология, която е по западен модел. Месец Юни се отбелязва Деня на Детето , а тя отбелязва месеца на джендърите. С флаговете на Прайда и „свободната любов“.

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

Миглена Величкова и екип на BNEWS

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Проводник на Трансджендър идеологията става социален министър в кабинета ПП-ГЕРБ - Би Нюз - Топ новини от България (bnews.bg)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!