Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тръгнал да променя живота ни основно с легитимност 7%... Тези хора действат като екстремистка, фанатизирана секта.

Albena Shavel

Катастрофата в главите на пп/дб, способността им за осмисляне на основни понятия, като държава, конституция, основен обществен договор, легитимност, право (вкл. житейския смисъл) , морал, е с мащаби, които могат да се сравнят само с Армагедон.

Вчера, в неделя проследих медийните им рейдове и съм в потрес. 

Тези хора действат като екстремистка, фанатизирана секта.

Включително хр.иванов..... 

Тръгнал да променя живота ни основно с легитимност 7%.... Които, вероятно, са много по-малко вече. И го смята за "законно". Щото са в парламента. 

Нещо повече - той не разбира, че няма никакво право да пипа основния ни закон, защото правителството на което бабува влиза във властта със СДЕЛКА. Мръсна сделка за кожата (имунитета) на един борисов......

Ерго той самият е част от задкулисието и политическата уйдурма. И изпълнител. В този смисъл наред с познатите нарицателни имена на завладяна държава, ТОЙ САМИЯТ Е паралелната държава.

*********

Ужасена съм от възможността тази бандитска камарила Борисов+ Пеевски+Иванов+Киро+Асен+Денков да пишат или променят Конституцията. 

Този, който вярва, че тази клика ще напише такива закони, че след това да бъдат съдени самите те в една независима съдебна система е просто абдал.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!