Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радев: ГЕРБ и ПП-ДБ измамиха избирателите си и обезмислиха изборите

"Надявам се правителството да не предава националните интереси на България. Лидерите на новата коалиция предадоха доверието на своите избиратели. Спомняте си как г-н Борисов обикаляше страната и обясняваше, че "Продължаваме промяната" са съсипали държавата и ако се допуснат до властта, те ще я довършват. Днес той им подарява цялата власт." Това заяви президентът Румен Радев в кулоарите на парламента.

"Спомняте си как ПП в социалните мрежи вдъхновяваха своите последователи, че ГЕРБ са мафията. Днес те споделят властта с ГЕРБ. Спомняте си как "Демократична България" поведоха избирателите си на кръстоносен поход срещу олигархията, днес те просят някакво одобрение. Всички те спечелиха за сметка на измамения избирател и демокрацията", заяви още Радев.

„Обществото ни тепърва ще осмисля процесите около афиширането на тази коалиция. Защото тя обезсмисли изборите”, посочи държавният глава. "А изборите са основата на демокрацията!"

Мажд Алгафари: Само да ви светна, че по време на служебното правителство нямаше нито един всенароден протест организиран спонтанно или не от българския народ. Протест, на който да се веят единствено и само български знамена.
Не отричам, че имаше протести, но те бяха украински и на тях се вееше украинското знаме.
А сега? Бракът между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ още не мина и церемонията в Парламента и вече е аут. Ще има протест подир протест.
Брак по сметка. Брак с цел да узаконят раждането на антибългарски планове и идеологии.
Поздрави: Дедо Мажд Алгафари

"Политиката не е само математика за формиране на мнозинство, тя е предимно ценности. Гласуването ще покаже дали народните представатели са приели ролята да бъдат редови гласуващи", коментира той.

Източници: dariknews.bg, "24 часа", dnevnik.bg

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Радев: ГЕРБ и ПП-ДБ измамиха избирателите си и обезмислиха изборите | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!