Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Жалката Станка извади танка

Елена Гунчева-Гривова

ЖАЛКАТА СТАНКА ИЗВАДИ ТАНКА

Изумително е как елементарни и простички същества не виждат никакъв проблем да се излагат навсякъде. И те така - ей я Станка! Побрала целият интелект, красота и стил на евроатлантическа подлога.

Станке, МА! Бащицата ти, наричан от народа Жельо Жабата, се ПОКЛОНИ на Ран и Ът, които приеха план за катастрофата на България. Бащицата ти ЗАТВОРИ десетки военни поделения и разформирова армията. Бащицата ти заедно с другите от СДС УНИЩОЖИ селското ни стопанство. Ако предизвиква нещо името на бащицата ти у българите, то това е единствено погнуса и съжаление, че нямаше съд за тоя предател. За гафовете му с протокола дори няма да говоря, все пак човечецът беше от Веселиново и до края на живота си така и духом не излезе от дувара на селото си.

И Станке, когато тръгнеш да коментираш предатели и да пращаш писма, я вземи да се погледнеш в огледалото ти каква си. Какво си постигнала в живота, освен да си дъщеря на някого? Дори не намери българин да направиш семейство с него, а отиде на оня край на света, където не знаят резила на семейството ти. Далеч съм от мисълта, че Радев е цвете. Но да го тричат дъщери на отявлени национални предатели, започва да идва в повече!

Елена Гунчева-Гривова

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!