Следвайте "Буднаера" в Телеграм

След като "добрите" сили се обединиха с "корумпираните" в коалицията на "принципните"...

Петър Волгин

Много любопитна ще стане медийната ситуация у нас след като "добрите" сили се обединиха с "корумпираните" в коалицията на "принципните". За големите телевизии е ясно. Те и досега обслужваха ГЕРБ, когато бяха на власт, и ПП-ДБ, които ги смениха във властта. По-интересни са медиите на "Америка за България" и на "правилните, евроатлантически настроени" олигарси.

Взевъзможните медиапули, капитали, дневници, клубзети и всички останали винаги се представяха като безкрайно критични към всяка власт, като символ на професионализма и уважението към всички гледни точки. Е, след като финансираните от чуждите фондации партии влизат в управлението, съвсем логично е финансираните от същите тези фондации медии да подкрепят същото това управление. Така че големите телевизии плюс "либералните евроатлантически" медии ще оформят перфектният медиен слугинаж.

May be an image of 2 people and text
Facebook

Daniel Bojilov
След вчерашната новина, че Пеевски също се включва в екипа на Ристьо, Стою и Секретарката на Ристьо по съдебната реформа, леко се поуспокоих. Поне при тия ще има един юрист, който все пак някога е практикувал право

Може на някои да звучи странно, но май единствената опозиционна медиа в новата ситуация ще бъде Агенция ПИК. Знам, че жълтопаветният планктон от измислени интелектуалци няма да хареса това. Само че те, първо, имат проблеми с признаването на действителността и, второ, никога не са харесвали опозиционното поведение. Този тип хора вървят винаги след победителите. Те са предани комунисти, когато на власт са комунистите, и са също толкова предани антикомунисти, когато започнат да управляват антикомунистите. Евроатлантик с опозиционно поведение? Невъзможно.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!