Следвайте "Буднаера" в Телеграм

При претърсвания и изземвания на 4 адреси, собственост или свързани с Бойко Борисов, са иззети голям брой финансови документи, платежни, фактури, списъци с хора! Борисов и компания в паника! Борисов звъни за да си върне обратно събраното!

afera.bg

Вчера са проведени на територията на София и околността претърсвания и изземвания на 4 адреси,  собственост или свързани с Бойко Борисов, разкри АФЕРА.

Кликата около лицето Бойко Методиев Борисов, но най-вече самият той, са в паника.

Иззети са голям брой финансови документи като платежни, фактури, списъци с хора и притежаваните от тях фирми, и др.

Събраните доказателства към момента се складират в СГП, но по информация на ДАНС Бойко Методиев Борисов звъни вече директно, а не през посредници, до разследващите и близки до тях, за да си върне обратно събраното.

По данни на службите и Пепи Еврото се е задействал, както по собствените си теми, така и е впрегнат тутакси да прекрати проблемите на Борисов в прокуратурата.

Бойко Борисов събира спешно днес следобед новите си коалиционни приятели, за да ги увещава да организират каквато и да била постановка, но да не му се взима имунитета.

afera.bg

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ПРИ ПРЕТЪРСВАНИЯ И ИЗЗЕМВАНИЯ НА 4 АДРЕСИ, СОБСТВЕНОСТ ИЛИ СВЪРЗАНИ С БОЙКО БОРИСОВ, СА ИЗЗЕТИ ГОЛЯМ БРОЙ ФИНАНСОВИ ДОКУМЕНТИ, ПЛАТЕЖНИ, ФАКТУРИ, СПИСЪЦИ С ХОРА! БОРИСОВ И КОМПАНИЯ В ПАНИКА! БОРИСОВ ЗВЪНИ ЗА ДА СИ ВЪРНЕ ОБРАТНО СЪБРАНОТО! | АФЕРА.БГ | Журналистически разследвания

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!