Следвайте "Буднаера" в Телеграм

По 500 000 лв. раздадени на партийни лидери за да гласуват против даване на имунитета на Борисов. Опция – по още 500 000 лв. след гласуването. Чували с пари се пръскат и за

Afera.bg

По 500 000 лв. са раздадени вече на партийните лидери, които се целунаха за бъдещо правителство, както и останали, които уж минават за опозиция, за да бъдат строени депутатските им редици да гласуват против даването на имунитета на лицето Бойко Методиев Борисов.

Плюс опция – по още 500 000 лв., когато мине гласуването за НЕдаване на имунитета на лицето Бойко Методиев Борисов, разкри АФЕРА от топ източници, които кешят кинтите.

Освен това огромни суми пари са пръскат персонално към депутати за да мине продажното правителство на ГЕРБ – ПП/ДБ с подкрепата на ДПС. В накупуването безразлични към чувалите с парите НЕ остават и т.нар. уж опозиционери, които врещят патриотарски.

Един от партийните лидери, който слиза и се качва по бизнесменски джипове, вече бил взел толкова МНОГО пари, че дори и бизнесменът, от чийто джипове се качва и слиза, не можел вече да го контролира.

АФЕРА настоява незабавно – ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ ДА БЪДАТ ПОСТАВEНИ НА СРС ОТ СЛУЖБИТЕ И ГЕШЕВ ДА ПРЕСТАНЕ ДА СИ БЪРКА ОТЗАД!

ТЕЧЕ БРУТАЛНА КОРУПЦИЯ И КУПУВАНЕ НА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ МАФИЯТА ПОД НОСА ИМ!

По този начин България ще има най – продажното предателско правителство на войната, а подкрепилите го депутати ще налапат огромна сума пари от мафията и корупцията!

Afera.bg

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ПО 500 000 ЛВ. РАЗДАДЕНИ НА ПАРТИЙНИ ЛИДЕРИ ЗА ДА ГЛАСУВАТ ПРОТИВ ДАВАНЕ НА ИМУНИТЕТА НА БОКО ТИКВАТА. ОПЦИЯ – ПО ОЩЕ 500 000 ЛВ. СЛЕД ГЛАСУВАНЕТО. ЧУВАЛИ С ПАРИ СЕ ПРЪСКАТ И ЗА ГЛАСОВЕ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО. СЛУЖБИТЕ И ПРОКУРАТУРАТА МОМЕНТАЛНО ДА ПОСТАВЯТ ВСИЧКИ НА СРС! | АФЕРА.БГ | Журналистически разследвания

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!