Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Турция не е заплаха за България, независимо как изглеждат нещата

Анастасия Гешева

Супер важна победа за Ердоган в Турция, бих казала историческа победа и според мен силен тласък на антиглобализма чрез победата на Ердоган. Не успя инсталирането на послушна прозападна калинка.

Анализът на Ердоган е сложен и дълъг, с повратни моменти. Но сега искам да кажа главните два извода. Турция остава в орбитата на евразийството и според мен ще напусне НАТО.

Турция и Русия са единствените две държави, които имат територии и в Азия и в Европа, което ги прави мощни световни геополитически фактори. По тази причина Ердоган, който се отвърна от Запада, е политик с могъщо значение за бъдещето. Турция просто няма ход към Запада. Няма, което ни най-малко не я прави изостанала, разпадаща се и деградираща държава. Точно обратното, вече ще говорим за просперитет и развитие именно извън Запада. За голямо съжаление на много хора у нас.

Вторият бърз извод от изборите е утвърждаване изключително ключовата роля на Турция в близкото бъдеще на геополитическия преход на залез на англосаксонския световен модел. Запазването на Черно море от американците е свръх важна задача!!! И накрая за пореден път да обясня. Турция не представлява политическа заплаха за България, точно обратното, тя може и трябва да ни стане партньор.

Всеки анализ, независимо колко авторитетен е анализаторът, който отчита този показател наобратно, не е наясно с основата на времето, което идва. Съжалявам, но в геополитиката идват напълно различни времена и възможности, немислими доскоро, но предвидени, описани и оповестени.

Турция не е заплаха за България, независимо как изглеждат нещата. Не искам никой да ми вярва, важното е, че аз знам и вярвам!

Нали няма нужда пак да повторя, че в представите на глобалистите и техните зомбирани привърженици, нормалните хора и разумните отношения между хора и държави са обявени за зло, лудост и безумие. А ненормалното и актихуманното са обявени за добро и красиво.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Турция не е заплаха за България, независимо как изглеждат нещата

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!