Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радев незабавно да свика консултативен съвет по национална сигурност! Защо се криеш?

Война тече в държавата. ВОЙНА. Едните се бият срещу мафията, другите – като мишоци са се скрили по дупките, броят пачките, дето окрадоха, и чакат снишено да мине бурята.

Ама е ВОЙНА! В0ЙНА е!

И главнокомандващият, като един позорен плашипутарник, наречен Румен Радев, мънка като мишок, и НЕ СМЕЕ ДА СВИКА НЕЗАБАВНО КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ!

НЕ СМЕЕ, ПИЧОВЕ, ЗАЩОТО НАЛИ ЗНАЕТЕ КОЙ ГО СЪВЕТВА? „ЗЛАТНИЯ“ НИКОЛАЙ КОПРИНКОВ ОТ „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“, ЗАЕДНО С ЦЯЛАТА ИМ МАСОНСКА КРАДЛИВА КОМПАНИЯ.

Същият „Златен“, който заплашва, същият, който с целия „път на копринката“ оплетен с „пътя на тиквата“, си въобразяват, че могат да „елиминират“ всеки, който им се изпречи на пътя.

Румен Радев моментално трябва да свика Консултативен съвет по националната сигурност и там – пред всички партийни лидери, пред главния прокурор, и шефове на служби, точно шефовете на службите в очите и на Радев, и на партийните лидери да изнесат потресаващите факти и данни, които имат – за това КОЙ И КОИ ДИРЕКТНО РАБОТЯТ ПРОТИВ ДЪРЖАВАТА И НАЦИОНАЛНАТА И СИГУРНОСТ.

Вярвайте ми, има МЪЖЕ, КОИТО ДА ГО НАПРАВЯТ!

Вярвайте ми, има президент, който го е страх и не иска да го направят!

ВОЙНА Е.

Добре, направихте чувалите с пачките, държавата спасете поне, бе! Нещастници!

Вярвайте ми, има ЗЛОВЕЩИ ФАКТИ, КОИТО МОГАТ ДА СЕ ЧУЯТ НА ТОЗИ КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ – и за образованието, и за корупцията, и за каквото се сетите!

Радев, всичко, което се случва в тази държава в момента – го дължим на теб, заради теб и твоите шарлатани, които набута на власт, и които „изпраха“ Бойко Борисов, и твоите копринковци, оплетени с тиквите, ходя с охрана. И не само аз.

Заради теб, който си се скрил като мишок и чакаш – какво чакаш, бе, страхливецо, какво чакаш?!!!!

ВОЙНА Е!

И накрая наистина ще се създаде едно „партизанско движение“, което нелегално ще ви взима главите една по една. Защото сте нямали грам чест. Защото сте нямали грам мъжество.

Единственото, което правиш, Радев, с БЕЗДЕЙСТВИЕТО СИ, Е ДА ПРОКАРВАШ ПЪТЯ НА МАФИЯТА, КОЕТО ОЗНАЧАВА, ЧЕ ЗАСТАВАШ ЗАД НЕЯ!

Свикай моментално Консултативен съвет по национална сигурност! И след него Гешев да ги подхваща един по един.

АМАН БЕ, АМАН, ЗАЩО В ТАЗИ ДЪРЖАВА МЪЖЕТЕ ТРЯБВА ДА ГИ БРОЯ НА ПРЪСТИТЕ НА ЕДНАТА СИ РЪКА?

ЗАЩО БЕ, СТРАХЛИВЦИ!

Веселина Томова

Стоян Тончев:

Държавният глава Румен Радев трябва спешно да свика КСНС.

След всичко това, което се случва в държавата – заявка за овладяване на службите, „ала-бала с президента“, съгласуване на назначения в службите с посолства, заобикаляне на правилата за влизане в Шенген и Еврозоната, „законно-незаконно“ уволнение на всички директори на дирекции в МВР, трябва да бъдат изслушани службите за сигурност на Република България, в присъствието на лидерите на политическите сили и главния прокурор, за да стане ясно кой работи против държавата и да се премине към арести и повдигане на обвинения.

Президентът Радев е ход, но има ли сили и смелост да го направи?! Става въпрос за България – знамето и конституцията пред които са се заклели да работят в интерес на българските граждани и страната ни.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: РАДЕВ НЕЗАБАВНО ДА СВИКА КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ! ЗАЩО СЕ КРИЕШ КАТО МИШОК, РАДЕВ, ЗАЩО ОТКАЗВАШ?! КОПРИНКОВЦИ ЛИ ТЕ УЧАТ? СТРАХ ТЕ Е ОТ ПОТРЕСАВАЩИТЕ ФАКТИ, КОИТО ЩЕ ИЗНЕСАТ НА СЪВЕТА СЛУЖБИТЕ ЛИ? ВОЙНА Е, РАДЕВ! НИЕ СЕ БИЕМ С МАФИЯТА, ТИ СИ ЗАВИРАШ ГЛАВАТА В ЗАДНИКА! | АФЕРА.БГ | Журналистически разследвания

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!