Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Като ви казвам, че политиката е долнопробна помия и блато, смятате, че ви лъжа. Е, днес видяхте поредните доказателства...  всички шефове на служби в България са одобрени от 

Елена Гунчева-Гривова

НОВОТО Е САМО ЗА НАИВНИЦИТЕ

Като ви казвам, че политиката е долнопробна помия и блато, смятате, че ви лъжа. Е, днес видяхте поредните доказателства. Няма да коментирам Радостин Василев. Ще коментирам това, което е изнесено.

Отдавна се говори, че всички шефове на служби в България са одобрени от американското посолство и първо там се докладва и оттам се поставят определени задачи. Някой има ли съмнение, че службите ни са пробити още от времето, когато Държавна сигурност предаде България на американците и соросоидите? А след това и любовникът на една президентша оглави една от най-важните служби в разузнаването, без никакъв опит? Въпреки това, все още в службите ни има патриоти, но тях няма да ги видите в ръководствата.

Цялата стратегия на американците отива на майната си под напора на българската народопсихология да се развали всичко. Което в случая ни помага. Завистта и алчността са на такова ниво, че дори страхът от американците не може да ги овладее. Което пак е за наше добро.
Елена Гунчева-Гривова 

Мафията има много задници, но една глава. Незнайно защо повечето българи смятат, че са различни партии. Ами не са. Има една партия - американска, която е парламентарно представена с различни разклонения - демократично, европейско, патриотично, социално, етническо и т.н. Само наивниците смятат, че се различават по това, което правят. 

Гарван гарвану око не вади и няма и да извади, най-много да се из...е върху главите на наивниците, които очакват подобна невероятна развръзка. Навързани са като свински черва и миришат също толкова зле.

Държавата ни я няма, превзета е отвътре от американците. Вече дори не крият този срамен факт, а предявяват претенции към нас като към тяхна територия. 

Аз няма да призовавам за тричане, бесене и прочие недемократични и нехуманни работи. Аз призовавам за ПРАВОСЪДИЕ, СПРАВЕДЛИВОСТ И ВЪЗМЕЗДИЕ. Когато държавата я няма, ДЪРЖАВАТА СМЕ НИЕ - БЪЛГАРИТЕ! И решенията за съдбата на продажните политици трябва да ги вземем ние. И да направим нещата така, че да има независим съд, прокуратура и следствие. А службите да пазят интересите на България, а не на САЩ в България. Решението е пределно просто, но не искате или по-скоро ви е страх да го видите. И както всеки страхливец, ще умираме по малко всеки ден.....

Елена Гунчева-Гривова

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!