Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сега е време точно службите да покажат служби и мъже ли са, или лукова глава! И кой ги „сменя, съгласувано с посолствата“ без даже още да няма правителство!

Службите ще бъдат прочистени изцяло и новите назначения вече са съгласувани с посолствата.

Кирил Петков

БНТ

….

Правителство няма.

Опит за правителство е на косъм да се срути.

Но Простото Киро вече „почиства“ службите.

И – забележете! – „новите назначения вече са съгласувани с посолствата“.

Нали разбирате, какво точно плещи този Простоидиот?!

Е, сега е време точно Службите да покажат Служби ли са или лукова глава!

И да застанат като мъже и да ударят по масата, разтурвайки този позорен сценарий, който включва не само овладяване на съдебната система и прокуратурата, но и на специалните служби. Защото на всички вече е ясно кой има интерес от това.

Afera.bg

П. П. Ралица Симеонова:

Да консултираш министри и шефове на служби с чужди посолства си плаче за сваляне на имунитети и обвинения по Глава I от НК „Престъпления против Републиката“.  Ако беше прецедент това, да се изненадаме, но то си е система на политическо поведение и действие от години. Така и не се намери прокурор, който да повдигне обвинение поне на един от всичките продажници, поставили се в услуга на чужда държава или организация.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: СЕГА Е ВРЕМЕ ТОЧНО СЛУЖБИТЕ ДА ПОКАЖАТ СЛУЖБИ И МЪЖЕ ЛИ СА, ИЛИ ЛУКОВА ГЛАВА! И КОЙ ГИ „СМЕНЯ, СЪГЛАСУВАНО С ПОСОЛСТВАТА“ БЕЗ ДАЖЕ ОЩЕ ДА НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО! | АФЕРА.БГ | Журналистически разследвания

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!