Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Костадинов: Ръководството на ПП и ДБ трябва да бъде арестувано за държавна измяна незабавно


Снимка: Булфото

"Ръководството на ГЕРБ също, но за цялостно творчество", отбеляза той

Лидерът на "Възраждане" настоя за нови предсрочни избори

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов обвини в държавна измяна ръководството на ПП-ДБ. Повод е изявлението от снощи на съпредседателя Кирил Петков за записи от разговори, които депутатът Радостин Василев възнамерява да изнесе днес на пресконференция. 

Радостин Василев свърши много повече работа за разобличаването на евроатлантическата сган, отколкото цялото Възраждане.
Информацията, която изнесе на пресконференцията ясно показва, че нито една от партиите в парламента не заслужава подкрепа.
Идва време за сериозна битка и това е битката за България! За тази България, в която министрите ще се избират от българския народ, а не от посолството. Радостин Василев свърши много повече работа... - Димитър Байрактаров | Facebook

В декларация от парламентарната трибуна Костадинов настоя за нови предсрочни избори като единствено възможно решение за изход от политическата криза: "Има една фраза, за която Радостин Василев твърди, че се приписва на Кирил Петков: "Вече са уговорени бъдещите председатели на службите с посланиците". Когато има такова изречение, това означава, че имаме крупна държавна измяна; Имаме крупно национално предателство; Имаме престъпление по глава 1 от Наказателния кодекс. Най-доброто решение, което в момента може да се случи за излизането от т.нар. "политическа криза", защото това не е криза, това е очистителен процес, са новите избори".

Цялата стратегия на американците отива на майната си под напора на българската народопсихология да се развали всичко. Което в случая ни помага. Завистта и алчността са на такова ниво, че дори страхът от американците не може да ги овладее. Което пак е за наше добро.
Елена Гунчева-Гривова

Ся, не искам да злорадствам, ама Радостин Василев, наричан фамилиарно Руди Гела, направи повече за борбата срещу евроатлантиците и американците, отколкото някога Костя Късопейкин може и да си мечтае да обещае......
Елена Гунчева-Гривова

Лидерът на "Възраждане" коментира и във фейсбук профила си, като написа: "Ръководството на ПП и ДБ трябва да бъде арестувано за държавна измяна незабавно! Ръководството на ГЕРБ също, но за цялостно творчество!".

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Костадинов: Ръководството на ПП и ДБ трябва да бъде арестувано за държавна измяна незабавно - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!