Следвайте "Буднаера" в Телеграм

АФЕРА: Веселина, не искам да те плаша, но ти и Гешката вече сте пътници. Поръчани сте!

Това е коментар, получен в АФЕРА, точно в 20,49 ч. тази вечер, подписан от „Джанавара Магева“:

„Веселина, не искам да те плаша, но ти и Гешката вече сте пътници. Поръчани сте. Много съжалявам да го кажа. От тези отявлени боклуци всичко може да се очаква. При това не от един, а от цели двама поръчители. Единият е шефа на узунко-копринките – онези две хюмнета, които лично чичо Гошо ги опъна за „добре дошли“ в пловдивската ложа и дето всеки ден от зори до здрач ходят да му реват на шефа си и да му се оплакват от теб. Много си им бъркала по дупарите не с 200, а направо с 400.

Вторият поръчител е Боко Тиквата. Той е и главният „логистик“ на такива мероприятия. Поръчваше ги на килограм от 2001г. та до сега – и Фатик, и Чакъра, и Бай Миле, и Стоил Славов, и Димата Руснака и още много, много. Сега поръча и Къро. Наистина много боклук има в тази нещастна, многострадална, пропаднала отвсякъде територия-колония. Има и едно много просто и много страхливо, робско племе на територията на тази колония. Всички тези гореспоменати боклуци са овъртолени като свински черва.

Моят съвет, мила Веселина е: спасявай се, дигай гълъбите и се евакуирай някъде в чужбината. И се пази много точно от тези, дето ти се пишат верни приятели – пълно е с курви и подлеци на тази лайняна територия. Няма смисъл да си погубваш животa заради това робско племе и заради тази пропаднала територия. Нещата вече са напълно необратими и нищо не може да се направи. Тази рая си заслужава съдбата.

А Гешката? Мани го Гешката – поредният страхливец, който се прави на голям мъж. Страхливец и ослушвател – докато се ослушва кат’ прасе в тикви, така хубаво ще си го ликвидират по живо по здраво, че и той самият няма да разбере как е станало. Това е положението.“

Джанавара Магева

Бележка на Веселина Томова: Много приятно съм изненадана, че главният прокурор Иван Гешев моментално реагира и вдигна както прокуратурата, така и МВР във Варна, предлагайки да ми сложат охрана.

Горе под логото на сайта АФЕРА, пише: „Този живот е за смелите!“

АФЕРА няма да се поддаде на заплахи и натиск.

Afera.bg

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ВЕСЕЛИНА, НЕ ИСКАМ ДА ТЕ ПЛАША, НО ТИ И ГЕШКАТА ВЕЧЕ СТЕ ПЪТНИЦИ. ПОРЪЧАНИ СТЕ! | АФЕРА.БГ | Журналистически разследвания

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!