Narod.bg: Къро и жена му разстреляни от петима „тв техници“ със славянски акцент (ВИДЕО + СНИМКИ)

Петима „техници от кабелна телевизия“ са екзекуторите на бизнесмена от ВИС Красимир Каменов – Къро, жена му и още двама в дома им кв. „Констанция“ на столицата на Република Южна Африка – Кейптаун, разкри ексклузивно пред Narod.bg информатор, съсед на боса от ВИС.

Рано тази сутрин пред баровската къща на Къро спрял микробус на местна кабелна телевизия. От колата слезли двама „техници“, които позвънили на вратата и при появата на двама охранители обявили на акцент, който предполага славянски произход – сърби или хървати, че идват да оправят проблем със сигнала.

Гардовете учудено признали, че не знаят да има технически проблем с кабелната телевизия. Тогава килърите поискали да се говори директно с домакините, за да си свършат работата, за която са изпратени.

В момента, в който охранителите на Къро започнали да въртят телефона, за да питат дали да допуснат непознатите в къщата, от микробуса изскочили още трима „техници“ с оръжия в ръце.

Така петимата убийци буквално разкъсали с куршуми охранителите и намиращите се в къщата Къро и неговата съпруга, категоричен е съседът на боса от ВИС пред Narod.bg.

Мястото в Кейптаун, където стана четворното убийство

Кварталът, в който е живял Къро в Кейптаун – Констанция, е доста луксозен, стана ясно от видео, представящо района. Къщите с по 4-5 спални там струват без ДДС около 20 млн. ранда, което се равнява на около 1 млн. евро.

Констанция се намира на около 15 километра южно от центъра на Кейптаун. Смята се за едно от най-престижните предградия в Южна Африка. Кварталът е много зелен, семейно ориентиран и е известен с винопроизводството си.

Красимир Каменов – Каменов е издирван от Интерпол по обвинения в изнудване, заплаха за убийство и убийство. Той беше и задочно обвинен за поръчител на убийството на бившия служител на МВР Любомир Иванов, който беше застрелян в София в началото на 2022 година. Тогава държавното обвинение обяви, че вероятното местонахождение на Каменов е в Република Южна Африка.

През март тази година главният прокурор Иван Гешев обяви, че Красимир Каменов-Къро е част от заговор за покушение срещу държавния обвинител. Разпространени бяха и аудиозаписи на разговори с неизвестен произход и бележки, в които се споменава името на криминално проявения. Днес главният прокурор коментира, че “се връщаме в мутренските години”.

Красимир Каменов – Къро е свързан със силовата групировка ВИС-2. Къро е и собственик на зеленчуковата борса „Къра” в столичния квартал Слатина, където неколкократно са залавяни наркотици.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Само в Narod.bg: Къро и жена му разстреляни от петима „тв техници“ със славянски акцент (ВИДЕО + СНИМКИ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!