Застреляха Къро, жена му, гарда му и икономката му в ЮАР! В последния ми разговор с Къро, той декларира, че е готов да помогне на главния прокурор Гешев в битката му с „политическия боклук“!

Веселина Томова

Красимир Каменов – Къро е бил застрелян в дома си в ЮАР.

Застреляни са били и съпругата му, мъж, който е пазел дома му, както икономката му.

Красимир Каменов – Къро бе обвинен за „заговор срещу държавата“, в интервю пред АФЕРА той отрече да е участвал в каквито е да е „заговори“ и каза, че войната му е с бившия му съдружник Ами и бившата му съпруга Светла за бизнес, като твърдеше, че са го ограбили.

В един от последните ни разговори с Къро, той декларира пред мен, че е готов да помогне с каквото може на главния прокурор Иван Гешев в битката му срещу „политическия боклук“.

Очаквайте подробности.

Веселина Томова

---

Красимир Каменов-Къро, съпругата му, детето им и детегледачката му са разстреляни в дома им в ЮАР,  предава БНТ. Засега българските власти отказват официална информация.

Бизнесменът Красимир Каменов по прякор Къро беше обявен за издирване с червена бюлетина на Интерпол по искане на българските власти. Каменов се издирва по подозрения за заплаха за убийство, изнудване и убийство.

Той е обвиняем в подбудителството на бившия полицай Любомир Иванов, който беше застрелян в столичния квартал „Лозенец“ миналата година.

Любомир Иванов беше разстрелян пред дома си в София на 25 март. Иванов е бивш шеф на "Криминална полиция" в едно от столичните районни управления, напуска системата през 2014 г. През 2018 г. го издирваха с Интерпол като участник в престъпна група за производство и продажба на нелегални цигари.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ЗАСТРЕЛЯХА КЪРО, ЖЕНА МУ, ГАРДА МУ И ИКОНОМКАТА МУ В ЮАР! В ПОСЛЕДНИЯ МИ РАЗГОВОР С КЪРО, ТОЙ ДЕКЛАРИРА, ЧЕ Е ГОТОВ ДА ПОМОГНЕ НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ГЕШЕВ В БИТКАТА МУ С „ПОЛИТИЧЕСКИЯ БОКЛУК“! | АФЕРА.БГ | Журналистически разследвания

Убиха Красимир Каменов-Къро, съпругата му, детето им и детегледачката в ЮАР | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!