Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Таен план: Кирил, Асен и Христо превземат ГЕРБ отвътре, свалят Бойко отзад по €атлантически

Зад абсурда „ротационно правителство“, за който се договориха ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, стои много повече от желанието на политическата върхушка да се бетонира във властта, за да докопа 13-те милиарда, които идват от Европа по Плана за възстановяване и устойчивост, научи Narod.bg.

Според наш парламентарен източник лидерите на неслучилата се промяна Кирил Петков и Асен Василев, заедно с техния ортак Христо Иванов, кроят да променят изцяло политическата обстановка, като свалят Бойко Борисов от трона в ГЕРБ и буквално превземат партията на статуквото отвътре с поставянето на по-диалогичен и приемлив лидер.

No photo description available.

Facebook

„Киро, Асен и Христо работят с вътрешната опозиция в ГЕРБ, за да успее планът им. За целта ще се походи от всички възможни ъгли – например новият Висш съдебен съвет, сегашният управлява с изтекъл мандат, трябва да се напълни с техни хора, за да се гарантира, че делата срещу Борисов да продължат с пълна сила.

Идеята е знакови разследвания като „Барселонагейт“ и схемите с отклонени милиарди от обществени поръчки да бъдат докарани докрай с повдигане на обвинение и вкарване в съдебна зала.

Целта е Бойко Борисов да стане неудобен за самата ГЕРБ и така след години деребействане тарторът на хунтата да бъде изпратен в пенсия или дори зад решетките, а мястото му да заеме политик, харесван от ПП-ДБ“, подчерта информаторът ни.

Моментът за този пуч е назрял, особено след грозната договорка на „Промяната“ от вчера да се излъчи редовно правителство с ротационни премиери Николай Денков и Мария Габриел, които да се сменят на най-високия пост в държавата на 9 месеца.

От вчера в социалните мрежи върви сериозно недоволство срещу Бойко и свитата му, че са склонили на такава сделка. Сипят се и закани, че щом ония, които го арестуваха, сега са му ортаци, на следващите избори симпатизантите на ГЕРБ ще гласуват за друга политическа сила.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: План в Narod.bg: Христо, Кирил и Асен свалят Бойко, превземат ГЕРБ - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!