Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Докато българските правителства се редят от едно конкретно посолство и повечето политици безропотно се включват в това предателство

Йордан Халачев

Партиите от новата атлантическа коалиция Долче и Габана D&G, са лидерски и няма никакво значение мнението на другите пешки. Парламентарните й групи са пълни с послушни и слаби хора, които са готви да бъдат "съгласени" с каквато и да е болна позиция на лидера си. Готови са по заповед да започнат да ближат веднага, там където довчера са плюли. . .

И в амбасадата и в "Америка за България" и в "Отворено общество" знаят, че с тази отвратителна сглобка само наливат вода в мелницата на "Възраждане", но се надяват противника да не стигне до 121 депутати на следващите избори. Иначе ще трябва да прилагат план "Б".

Подобни престъпни действия бяха добре репетирани и в Австрия срещу Курц и Хайдер, и във Франция срещу Льо Пен, като принуждаваха всички политически формирования да се съюзят, когато евроатлантизма закономерно започне да губи властта.

Всички знаем, как бе "наритан" Канцлерът Курц, помним автомобилната катастрофа на неудобния Йорг Хайдер и издигането от нищото на Макрон.

За бъдещия първи министър-председател в ротацията Николай Денков, лидерът на "Възраждане" каза, че е известен с псевдонима Сорос-Денков.

Денков може и да е добър в „Междучастичкови взаимодействия и агрегиране в колоидни системи“, но доказано не става нито за министър, нито за премиер. Той е един от хората, които лансираха в политиката Кирил Петков, писа неотдавна "24 часа".

Денков е свързан финансово с „Америка за България“ и е със спорен морал, след като стана академик по време на министерстването си, както един друг екземпляр се самоназначи за посланник по време на служебното си премиерстване.

За комисарката на ГЕРБ няма да се хабя да пиша, нито за "популярния" й докторат, нито за жилището й за социално слаби. Не виждам смисъл.

Докато българските правителства се редят от едно конкретно посолство и повечето политици безропотно се включват в това предателство, политическата ни матрица става все по-излишна.

Малко преди да бъде назначен през 2021 г. , Николай Денков станал член на управителния съвет на НПО „Заедно в час“. НПО-то„Заедно в час“ само описва себе си, в своята интернет страница като НПО, което е „създадено по инициатива и с финансовата подкрепа на „Америка за България“. На този фон изглежда Денков е избързал да влезе в управата на „Заедно в час“ една седмица преди да го назначат във властта – като необходим критерий за поста министър. Ето за пример цитат от страницата на НПО-то:

"Програмата е наследник на успешната Академия за лидери в образованието на Фондация „Америка за България“ и стъпва върху натрупания през годините опит в обученията и подкрепата на учители на екипа на “Заедно в час”. Мисля да не коментирам.

Задачите на подобни мрънкащи по телевизиите екземпляри са ясни-вкарване в умовете на децата още от най-ранна възраст на политиката на псевдо идентичностите, на всички мулти, сексуални малцинства, на всички 35 или повече пола.

Измислените в сороските кабинети на НПО-тата, джендърски идеи са в дневният ред на глобализма, който предвижда разбиване на националната държава и последващото й закриване. Това е една от целите на промяна в Конституцията.

Твърди се, че ако след 10 юни няма приет бюджет за годината държавата няма да има средства за пенсии и заплати в публичния сектор. Бюджет със заклинание от 3% дефицит и без теглене на колосални, заробващи заеми и без увеличаване данъците е болна идея фикс.

Не мисля, че е вярно, тъй като е невъзможно да се приеме изцяло нов бюджет до 10 юни и единствената хипотеза е депутатите да гласуват отново удължаване на бюджета за миналата година, с т. нар. удължителен закон. За тази процедура не ни е необходимо американско правителство. Това е работа на два пъти по 5 минути на неуважаемите депутати, което те и ще направят, дори и да тръгне американския проект.

Мръсотиите за които се създава поредната измама е да се усвоят едни 13 млрд. и най-лошото е, че бързат с разчистването законово, на вкарване на България в американската война в Украйна.

А, след катастрофалния провал на ЗРК "Пейтриът", се страхувам, че на тезгяха за Киев ще сложат и старичките ни руски ЗРК "С-300", които се оказаха по-актуални от американските прехвалени Пейтриъти.

Много ми се иска да повярвам, че е възможно ГЕРБ и ПП-ДБ да направят истинска, полезна съдебна реформа, но ми е трудно! Съдебната система да бъде нагласена под сигурен външен евроатлантически диктат с пипане на Конституцията изглежда естествена цел на подобни политически формации.

И най-нагло говорят за еврозоната, като че ли няма да има Референдум. Може и това да са им заповядали!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!