СОРОСУБЕЖИЩЕ

 Милена Върбанова 

Позорният факт, че Георги Господинов, най-видната сороска креатура в България, лауреат на "Стрега" ( в превод "Вещица" ) получи и наградата "Букър", крещи две неща:

1. Тия награди нямат никаква културна стойност.

2. България в момента е изключително важен пункт за дълбоката държава - като фронтова територия, като пушечно месо и бъдеща земя за заселване на нечии потомства - подир изтреблението на българския народ.

България днес е ухажвана от глобалистите по най-евтиния начин - с връчване на "литературна награда" на един бездушен, манипулативен, нечетивен, скучен, мъртъв, небългарски текст. Единственото му "достойнство" е неговият фалш. Лъжа и изкуство са две несъвместими понятия. Утре тиражите на "Времеубежище" или по-точно "СОРОСУБЕЖИЩЕ" ще пълнят кофите за боклук и машините за претопяване. Жалко за белите листа. Един бял лист струва повече от лист, на който е отпечатана срамна сороска диктовка.

Някоя лумпенска твар ще просъска: завиждаш! 

Не, никога не завиждам на лаврите на посредствеността! Нейната "корона" винаги е шутовска!

Това не е "отличие" за Отечеството! Това е храчка в лицето на България навръх 24 май!

Не размахвай трийсетте си сребърника, Господинчо, а се покай за светотатствения си алъш-вериш със словото! Завоевателят никога няма да погали по главицата някой горд национален творец, а ще връчи "награда" само на услужливия предател. Ще "удостои" слугата си, защото това "удостояване" е част от гаврата с продажника! 

Не парадирай по екраните в Деня на Българската книга! Не цапай празника на Светите братя!

Юда си намери суха маслина.

А ти просто се скрий!

Sic semper proditori!

Преведи си го сам!

Милена Върбанова 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: СОРОСУБЕЖИЩЕ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!