Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Събев: Извинете ме, подведох ви

Моля всички, които ме последваха, за да направим България по-добро място като Променим системата политически, да приемат моите извинения. Това написа във фейсбука си бившият министър на транспорта от правителството на "Продължаваме промяната". 

"Не се справих. Реших, че са назряли условията и хората имат нужда от промяна. Извинете ме. Подведох ви", допълва Събев, който е и най-големият дарител на "Продължаваме промяната". 

Коментарът е направен след като вчера бе обявено, че ще има национално отговорно правителство с втория мандат на ПП-ДБ и подкрепа от ГЕРБ-СДС срещу ротация на премиерите. Пръв за 9 месеца ще е Николай Денков, а след него на този пост трябва да застане Мария Габриел.

Предстои да бъде оповестено общото решение на коалицията ПП-ДБ и доуточняване на детайли на програмата на предстоящото правителство. 

Николай Събев се оттегли от политиката след 48-ото Народно събрание, като съобщи, че повече няма да се кандидатира за депутат, но остава свързан с "Продължаваме промяната". 

След последните избори друг негов пост разбуни политическите духове. 

"Ако са почтени, Асен Василев, Даниел Лорер и групата им трябва незабавно да си подадат оставките и да напуснат ПП", гласеше публикацията на бившия транспортен министър.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Николай Събев: Извинете ме, подведох ви | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!