Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Костадинов: „Булгартрансгаз“ ще бъде даден на американци


Националната и транзитната газопреносни мрежи на „Булгартрансгаз“. Държавната компания все още е в забранителния списък за приватизация. Източник: „Булгартрансгаз“

„Това е американски кабинет“, каза лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов по повод бъдещия кабинет с двама ротационни премиери на ГЕРБ и ПП-ДБ. „Те ще изкарат „Булгартрансгаз“ от забранителния списък за приватизация, за да бъде дадена компанията на американци. Ще направят всичко, за да задлъжнее още повече нашата страна. Ще ни вкарат в дългова спирала. Ще доунищожат армията ни. Ще ни оставят без изтребители“, заяви лидерът на „Възраждане“.

„Тези партии градяха своята политика на взаимното отричане, а сега правят общо правителство, независимо, че са го кръстили ротационно“, заяви Костадинов.
„Това е политическа измяна, но не ни изненада, защото от години тези партии работят за чужди интереси. Това е американско правителство“, каза още той.

„Вчерашните послания на ГЕРБ излъчваха обреченост. Най-големият нарцис в политиката – Бойко Борисов, каза, че ако трябва партията му ще падне до 5 процента“, допълни Костадинов.

За бъдещия първи министър-председател в ротацията – акад. Николай Денков, лидерът на „Възраждане“ разкри, че той е известен с прякора Сорос-Денков.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Костадинов: „Булгартрансгаз“ ще бъде даден на американци

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!