Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Най-големите плашипутарници в държавата ни поздравиха с деня на храбростта! Ай сиктир!

Веселина Томова

„Топ тепигьоз“ Румен Радев в речта си:

„... Има един исторически доказан постулат – Една крепост най-лесно се превзема отвътре. В основата на всяко поражение лежи морален пробив, продажност, чуждиопоклонство, обезверяване, обществен разкол. Все неща, от които традиционно страдаме, но за които скъпо плащаме„.

Най-големите плашипутарници в държавата ни поздравяват с Деня на Храбростта!

Пак прочетете горния цитат и си го кажете – на кое от изброеното не отговаря И тоз лицемерен рецитатор Румен Радев?

На кое от изреченото от тоз „топ тепигьоз“ не отговарят ВСИЧКИТЕ ТАКА НАРЕЧЕНИ политици, управници, „опозиционери“ и вся остальная …?

Тази рецитираща глава не изрече ли, че дневния ред на България трябва да е в синергия с дневния ред на САЩ? Не близа ли денонощно задника на американския посланик Херо Мустафа? Не изпълнява ли заръките и да набута и легитимира най-големите политически идиоти, пръкнали се в управлението на държавата? Не е ли той най- „храбрият“ „Зелен чорап“, който години наред не смее да се освободи от КРАДЦИТЕ И РУШВЕТЧИИИТЕ МУ СЪВЕТНИЦИ, които разкостиха всичко в държавата „по пътя на копринката“? И защо не смее – защото е плашипутарник, или е заедно с тях на клона на чувалите с кинтите?

За каква Храброст, ми каканижите вие, бе, смешници?!

За каква Храброст?!

В сравнение с вас, аз съм направо Бенковски, барабар с хвърковата му чета!

И не го казвам нито от гордост, нито от горделивост, нито щото се фукам, а защото за разлика от вас, плашипутарници, цял живот може и да съм сам юнак на коня, ама е защото не се отклонявам от отстояването на Истината и позицията си! А за тая работа се иска кураж и храброст!

Защото докато вие пред камерите се правите на „храбри“, ЗАД камерите крадете със задниците си, посирате се от страх от шубе, и продавате, и предавате сигурността на България, единствено заради користните си властолюбиви интереси!

Ай сиктир!

Храбри били!

Нещастни боклуци!

Веселина Томова

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПЛАШИПУТАРНИЦИ В ДЪРЖАВАТА НИ ПОЗДРАВЯВАТ С ДЕНЯ НА ХРАБРОСТТА! АЙ СИКТИР! | АФЕРА.БГ | Журналистически разследвания

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!