Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако някой приятел на Гешев се е опитал да му направи услуга с този псевдо атентат без да го пита му е направил мечешка услуга

Веселина Томова

Това, което виждате на снимката е отсечено дърво на мястото на така наречения „атентат“ срещу главния прокурор.

Вчера АФЕРА ви показа как с лопата и без специални дрехи ма’ат гащи някакви ченгета, които мачкат и газят микроследи напълно ахмашката и непрофесионално.

АФЕРА настоява да бъдат глобени за незаконна сеч всичките тия МВР идиоти – Демерджиев, които на всичкото отгоре и отсякоха дърветата. Кво ви пречат дърветата бе, или да я докарате до кретенизмите на Борислав Сарафов, който плещеше, че имало отрязано на две дърво от взрива с … 3 кг. тротил?!? 3 кг. единствено в нещастната му тиква.

Винаги при такива престъпления с взривове мястото се разделя на квадрати, както правят археолозите, ченгетата ползват огромни лупи с които се търсят микрочастици, облечени са в специални костюми. Тия газят като изоглавени с лопати в ръце!

А Сарафов боботи, че „търсел следи“. Шеф на НСлС не знае, че следователите не търсят никакви следи, нищо не търсят, следователите само наблюдават действията на криминалистите!

Отсега разследването на така наречения „атентат“ е напълно компрометирано, както е видно при „събирането“ на „доказателствата“. Ама то и по-добре тъй, че в суматохата може и да намерят нещо, дето да ги заведе точно там, където /не/ трябва и да докаже инсценировката.

Смешници.

Веселина Томова

……….

Явор Дачков

По реакцията на Борисов и вялите отбивки от българските институции и американското представителство в ЕС – Кьовеши (впрочем все още липсва реакция на американското посолство в България, което поздравяваше прокуратурата на втория час след като подгони руски готвачи-шпиони), разбирам, че само клакьорите на Иван Гешев си вярват, че пиратката, избухнала около колите му е бомба и атентат срещу държавността.

Сериозните играчи не го вземат на сериозно, а той трябва спешно да забрани на Сарафов да дава интервюта и на ПИК да пише статии, защото положението става все по-зле.

Ако всичко, което казват за този атентат е истина е добре като начало да покажат снимка на колата, която е спасила живота на главния прокурор и е понесла удара от 3 кг. тротил с бронята си.

Дори не повдигам въпроса, че ние въобще не знаем дали Иван Гешев е бил на мястото на инцидента и дори дали е имало инцидент, защото цялата информация е спусната на пресконференции и брифинги без да се допусне нито един журналист на място и без нито един свидетел да бъде показан по телевизията (според официалното инфо е имало голям трафик по време на взрива ).

Ако някой приятел на Гешев се е опитал да му направи услуга с този псевдо атентат без да го пита (едва ли) му е направил мечешка услуга, защото тази бутафория издава слабост.

От Гешев се очаква да мачка, а не да бъде жертва. Да излезе с изобличения за Борисов, Кирил и Асен и всички, които искат сега да му вземат главата без да правят правителство.

Вместо това той яде сурови картофи, за да вдигне температура и да го пуснат от час. Както Бойчето си оперираше двайсет пъти менискуса в трудни политически моменти.

Това е инфантилно и създава по-голямо недоверие в институциите, отколкото истински взрив, който ги оздравява.

Справка Фалконе и Италия. Тук не е Фалконе, а е Фалконети и не е от „Богат, беден“, а кючека. Непосилното битие на българската бутафория.

Явор Дачков

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: МВР – ИДИОТИ ДЕМЕРДЖИЕВ ДА БЪДАТ ГЛОБЕНИ ЗА НЕЗАКОННА СЕЧ НА МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО! СЛЕДИ ЛИ ТЪРСИТЕ ИЛИ СЕЧЕТЕ ДЪРВЕТА, БРЕ?! КЪДЕ СА ВИ ЛУПИТЕ ЗА МИКРОЧАСТИЦИ? АКО НЯКОЙ ПРИЯТЕЛ НА ГЕШЕВ СЕ Е ОПИТАЛ ДА МУ НАПРАВИ УСЛУГА С ТОЗИ ПСЕВДО АТЕНТАТ, МУ Е НАПРАВИЛ МЕЧЕШКА УСЛУГА. БУТАФОРИЯ! | АФЕРА.БГ | Журналистически разследвания

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!