Следвайте "Буднаера" в Телеграм

АФЕРА: Категорично! Гешев е бил сам в колата! Айде сега, извинете се, че лъгахте и манипулирахте, и ляхте драматични сълзи за „децата“!

Главният прокурор Иван Гешев е бил сам в автомобила и никакво семейство, и никакви деца не са били с него по време на т.нар. „атентат“.

Информацията на АФЕРА е КАТЕГОРИЧНА и категорично потвърдена от високопоставени спец. брилянтни източници.

Сега, „малкото ДПС“ /Слави/, Сарафовци и всички сълзливи декламатори прокурори, които днес ляха сълзи и сополи на „митинги“, за „семейството и децата“ в колата по време на „атентата“ – извинете се, бе!

Да се извинят и мелодраматично истеричните слугински медии, които от престараване да бранят Гешев, вместо да му изписват вежди, по цял ден му вадят очите.

Защото, шефът на НСлС Борислав Сарафов и сие – да, лъгаха нагло и позорно от първия миг на „атентата“ за всичко и то така лъгаха, че станаха за посмешище, но да спекулираш с деца, вече е направо мерзко!

И всичко в името да внушават и да манипулират общественото мнение за определени цели. И обявяваха нас, дето говорим за инсценировка, че сме били сатани, че как можело да се говори за инсценировки, след като главния прокурор пътувал с децата си. С децата си – ама друг път!

Дотук, ден след така наречения „атентат“, почти не остана нещо неразвенчано от купищата лъжи, изречени от официални правораздавателни лица.

Трагикомедия. Но зловеща.

Afera.bg

Снимки: Светломир Стоянов

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: КАТЕГОРИЧНО! ГЕШЕВ Е БИЛ САМ В КОЛАТА! АЙДЕ СЕГА, ИЗВИНЕТЕ СЕ, ЧЕ ЛЪГАХТЕ И МАНИПУЛИРАХТЕ, И ЛЯХТЕ ДРАМАТИЧНИ СЪЛЗИ ЗА „ДЕЦАТА“! | АФЕРА.БГ | Журналистически разследвания

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!