Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нали се кълнете в НАТО и евроатлантизма, хайде, поискайте сателитните снимки от „партньорите“, че да видим кой какъв „атентат“ прави и да лъсне целия цирк!

Капитан Ставрев

НАЛИ СЕ КЪЛНЕТЕ В НАТО И ЕВРОАТЛАНТИЗМА, ХАЙДЕ, ПОИСКАЙТЕ САТЕЛИТНИТЕ СНИМКИ ОТ „ПАРТНЬОРИТЕ“, ЧЕ ДА ВИДИМ КОЙ КАКЪВ „АТЕНТАТ“ ПРАВИ, КОЙ КАКВА ШАШКА ЗАРАВЯ, И ДА ЛЪСНЕ ЦЕЛИЯ ЦИРК!

May be an image of 1 person

На 01.05.2023 АФЕРА публикува:

АБСОЛЮТЕН ЦИРК! 200 ГРАМА ШАШКА БЕ ОБЯВЕНА ЗА „3 КГ ВЗРИВ“! „АФЕРА“ РАЗБИВА ЛЪЖИТЕ НА ШЕФА НА СЛЕДСТВИЕТО! СТАНАХТЕ ЗА ТАШАК С КРЕТЕНСКАТА СИ ПОСТАНОВКА „УБИВАТ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР!“

На 01.05.2023 АФЕРА публикува:

СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ СЕ ПОСТАРАЙТЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ!

Сега АФЕРА пита брутално!

Нали сме натовска държава, нали сме членки на НАТО, нали сме евро-атлантици, с което се пъчат всите управляващи – като се почне от президента и се стигне до главния прокурор!

В момента всички те реват, че има атентат срещу главния прокурор на България, и то главен прокурор, който преди дни заяви, че ако Путин дойде в България, щял да го арестува.

Хайде сега, като сме натовска държава, да ни обяснят, защо не поискат сателитни снимки от атлантическите ни партньори, които да им помогнат в ръзследването?!

Поискайте сателитните снимки – да се види какво точно се е случвало на мястото на „атентата“!

Кой точно е спирал, кой какво е правил, кой е поставил тая шашка, дето ошашка целия режисьорски спектакъл, че започнаха да говорят, че били и открили втора бомба „по същото трасе“.

Айде, да видим как, аджеба, се открива такава втора бомба за часове, с какви металотърсачи, или някой си я зарява предварително и после ауу! същите ченгета уж намирайки я, я отравят.

Щото АФЕРА помни такива геройства по едно „мега“ дело във Варна, наблюдавано точно от Борислав Сарафов, в което бопаджиите заравяха едни автомати, и после ах! Ги откриваха за да ги припишат на „опг“.

Хайде, Сарафов, поискай сателитните снимки на целия район, та да видим кой кум, кой сват, кой кога отцепва или зацепва, кой какво заравя, „намира“, и изобщо какъв точно е цирка.

Като сме натовци, докрай да сме.

Afera.bg

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!