Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кметът от ГЕРБ Иван Портних живее безплатно в палат на Дидо Дънката (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ): Narod.bg


Портних (вляво) обитава лукс апартамент на първа линия, собственост на Дидо Дънката

Твърденията, че местната власт, все още доминирана от ГЕРБ, е свързана с подземния свят вече не са само твърдения – сигнал до Narod.bg разкри връзка на кмета на Варна от ГЕРБ Иван Портних с добре облечения бизнесмен и бивш митничар Даниел Славов, познат повече като Дидо Дънката.

Апартамент в този лукс комплекс на Дидо Дънката обитава про боно кметът от шайката Иван Портних

Източникът на Narod.bg от морската столица е провокиран да осветли врътките на Портних от новината, че 78 апетитни държавни имота във Варна са превзети от олигарси на ГЕРБ, сред които е и скандалният строителен бос със стаж зад решетките Велико Желев.

Така научихме, че кметът от шайката ГЕРБ вече повече от 2 години живее БЕЗПЛАТНО в ултра лъскавия комплекс La Mer Residence & SPA на първа линия в Златни пясъци, зад който стои Дидо Дънката.

Докато Иван Портних го играе кмет, Даниел Славов е истинският градоначалник и сив кардинал, който дърпа конците на мъпети като гербаджията, обясни информаторът на Narod.bg.

Такъв слуга на Дидо Дънката беше и Стоян Пасев – бившия областен управител от ГЕРБ, но както обикновено става, вече никой не си спомня за неговото съществуване.

Иван Портних се е оставил да го командват и манипулират, последен пример за падението е, че по заповед на Дънката кметът изгони главния архитект Виктор Бузев, с когото деляха всичко в продължение на повече от 8 години.

Другият подставен човек на Дидо Дънката в администрацията на общината е Александър Драгнев – шеф на Дирекция „Управление на сигурността и контрол на обществения ред“ (УСКОР). Според слуховете в общината въпросният чиновник се стяга за кандидат-кмет на район Приморски на предстоящите през есента местни избори.

„За да добиете представа за пипалата уточнявам, че останалата част от община Варна е поделена между наскоро арестувания строителен бос от ГЕРБ Велико Желев – Вичо Хидростроя и тъста на Портних – бившия общинар Красимир Маринов – Калмара, баща на жената на кмета“, завърши информаторът на Narod.bg.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Сигнал до Narod.bg: Кметът от ГЕРБ Иван Портних живее безплатно в палат на Дидо Дънката (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!