Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Само да попитам: Първи май, празничен ден, пътуването му до курорта "Цигов чарк" служебно ли е или частно?

Акад Петър Иванов

ИНТЕРЕСНО!

Само да попитам, понеже съм прост:

1.) Първи май, празничен ден, пътуването му до курорта "Цигов чарк" служебно ли е или частно?

2.) Ако е служебно, командировка, защо жена му и децата му са с него, като какви точно в служебен план?

3.) Ако е частно, на разходка, на пикник, защо е с служебни бронирани автомобили, с такъв голям кортеж, и с такава охрана?

4.) Какво мислите за изтъркания литературен детайл със смяната на колата в последния момент и намесата на Провидението, има го във всички евтини шпионски романчета с атентати и матахарита?

5.) Вярвате ли, че ако някой наистина е намислил да го убива, няма да го направи, както се прави досега стотици пъти у нас, много по-лесно и сигурно, с огнестрелно оружие, като Андрей Луканов, като Илия Павлов, като разстрела на Златко Баретата в центъра на София до входа на Съдебната палата под кабинета му, или пък вече по-съвременно и модерно с боен дрон, продават се в Мрежата, а ще залага несигурни изкопчийски взривове по шосетата като оглупял от глад партизанин през Втората световна война?

...

И още нещо:

По целия свят деца и малолетни по принцип не се превозват в държавен служебен брониран автомобил, който е брониран заради предположението, че може да е обект на обстрел, даже с гранатомет, до човек, който по презумпция е потенциален обект на отмъщения и атентати заради служебния си статут и заради дейността си.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!