Следвайте "Буднаера" в Телеграм

БЪЛГАРСКА ЕНЕРГИЯ ОТ ВОДАТА

Vi Val Dam

! БЪЛГАРСКА ЕНЕРГИЯ ОТ ВОДАТА !

БРАУНОВ ГАЗ

Как кола изминава 1600 км., без гориво, само с един бидон с 4 л вода и 2 Браунови-батерии, които преобразуват водата в газ.

Илия Вълков-Юл Браун

сбъдва идеята на Жул Верн за превръщане на водата в гориво

Ученият посвещава живота си на една чиста технология, която ще промени света

БАН го обявява за „шарлатанин“ и потулва научните му разработки

Юл Браун, псевдоним на Илия Вълков (22.04.1922, Варна - 20.05.1998, Сидни, Австралия) е един от най-големите български и световни химици на всички времена. Откривател е на т. нар. Браунов газ и на цялата физикохимия на имплодиращото горене на този газ. Създаденият от него генератор използва водата като гориво. Специалистите от НАСА остават изумени от неговите идеи и огромните възможности за практическото им приложение.

Илия попада в семинарията, но за малко, а иначе завършва търговската гимназия във Варна, и то с отличие. Баща му е богат търговец на кожени изделия и мечтае един ден децата му да поемат фирмата. В Перник Илия Вълков работи в една от мините при нечовешки условия до май 1950 г. Негови състуденти обаче си спомнят, че често го докарвали в Политехниката с белезници, защото само той бил в състояние да поправи някаква много важна и скъпа апаратура.

ТВО-то явно не го пречупва и затова от Перник го пращат в лагера „Белене“, но и след като го пускат след две години и половина, продължават да го следят.

Мечтата на Илия е да отиде в Германия, но го изпращат чак в Австралия, където получава политическо убежище. В Сидни той се прекръства на Юл Браун.

Първото нещо, с което Браун се захваща в Сидни, е да се запише студент в тамошния електротехнически университет.

Завършва го с отличен успех и в началото на 60-те години на миналия век започва работа като инженер в голяма фирма за инструменти и оборудване за качествен контрол. А след десет години вече е технически директор.

И професор!

Противно на всички твърдения дотогава, че тази смес е експлозивна, проф. Браун демонстрира пред своите опоненти, че тя не избухва навън като всяко нормално взривно вещество, а... навътре и намалява обема си 24 (двадесет и четири) пъти! Или казано на научен език, няма експлозия, а имплозия (взрив, насочен навътре). В резултат се получава контролирана, много мощна енергия, която е многократно по-ефективна, когато бъде поставена в двигател с вътрешно горене например.

В свои документални филми и по телевизиите на много страни Юл Браун демонстрира на живо как заварява с небесносиния пламък на горелката си две огнеупорни тухли, сякаш са направени от стиропор, както и как изминава с кола 1600 км без гориво, само с един бидон с 4 л вода и 2 Браунови батерии, които преобразуват водата в газ.

Откритието на Юл Браун може да изпарява без остатък тоновете отпадъци от всякакво естество, в които тъне планетата ни.

Брауновият газ произвежда електричество, създава вода в пустинята, суши въглища, пречиства рудата...

Той може с голям успех да се прилага и в медицината, включително и за лечението на ракови заболявания. Чрез него може да се постигне силно хидратиране на тялото и удължаване на живота на клетките. Третирани с Браунов газ, дълбоки рани зарастват само за 3-4 дни.

Нали си давате сметка, че енергоизточниците са извор на власт и който ги претежава, владее всичко и може да си разиграва коня, както му се иска. Какво ще стане, ако всички имат достъп до практически неизчерпаема и безплатна енергия?

Какво се случва на световната сцена:

В световен мащаб пазарът на горива е доста хаотичен. Съществуват три индустрии, които винаги са били ръководени от картели – пазарите на диаманти, зехтин и горива.

През 1870 г. известният индустриалист Джон Рокфелер основава "Стандард ойл", която се превръща в най-голямата компания за производство, рафиниране и дистрибуция на нефт в света. През 1911 г. "Стандард ойл" e обвинена в злоупотреба с господстващо положение, но дъщерните ѝ дружества "Шеврон" и "Амоко" продължават да доминират на петролните пазари. От 1940 г. до около 1970 г. на световната сцена доминират седем петролни компании, наричани Seven Sisters ("Седемте сестри"). Това са англо-персийската петролна компания (сега BP), "Гълф ойл", "Стандард ойл Калифорния" ("Со Кал"), "Тексако" (сега "Шеврон"), "Роял Дъч шел", "Стандард ойл Ню Джърси" ("Есо/Ексон") и "Стандард ойл къмпъни Ню Йорк" ("Сокони"). До 1970 г. Седемте сестри контролират около 85% от световните петролни резерви и оказват силно влияние върху производителите на петрол от третия свят.

След време обаче същата тази НАСА кани проф. Браун да участва в нейни проекти, свързани с конструирането на космически совалки.

Особен интерес за специалистите от НАСА и много други агенции и изследователски институти представлява невероятната способност на Брауновия газ да извършва трансмутация на химически елементи, тоест да превръща един елемент в друг.

През 1981 г. професорът основава в Сидни своя фирма: „Браун Енерджи“, започва да прави генератори. Първия продава в Китай, а скоро е поканен там да оглави супермодерен научноизследователски институт с над 2000 души научен персонал.

Знае се също, че в последните десет години от живота си работи с млад българин, на когото доверява документацията и формулите си. Единствено на него!

Юл Браун държал златна акция (Golden Share) в китайската корпорация „Норинко“. Тя дава право на притежателя ѝ да налага определена политика в управлението на компанията. Освен това притежавал правото да получава 10% от печалбите в Съединените щати.

В момента в 14 държави има фирми, които произвеждат генератори за Браунов газ, но България не е между тях. Явно никой у нас не е заинтересован от тези генератори, защото няма далавера. Онези, от които зависи те да започнат да се произвеждат в България, се интересуват единствено от комисионите, защото за тях не се издават документи.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!