Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лебедово езеро. Шефката на “Артекс” бухна като козунак и надяна балетна пачка


Ново поколение колагенов филър поду лицето на арх. Мирянова

Собственичката на скандалния небостъргач “Златен век” се окичи с приза “Модна икона” за 2023 г. Гонещата шейсетака бизнесдама получи статуетката облечена в палава прозрачна рокля, която смути дори свикналия на всякакви ексцесии фешън гуру проф. Любомир Стойков.

Без да коментираме състоятелността на подобни събития, създадени да обслужат суетата на шепа разбогатяли матрони и прохождащи държанки, не можем да пропуснем стайлинга на първата дама в строителството, фамозната арх. Весела Мирянова. Като контрапункт на строгия тоалет, с който съпругата на Пламен Бобоков Христина изгря на същия форум, шефката на “Артекс” фрапира публиката с рокля, сякаш взета на заем от гардероба на Националната опера и балет. 

Издържана в иначе изискания цвят “пудра”, одеждата преливаше от тюл, който се стелеше на талази още от шията и ръкавите, минавайки през талията за да финишира педя над коляното. Точно там капризната материя оформяше палави “фунии” за повече обем в ханша. Пищност, която би поласкала фигурата на всяка балерина, но върху снагата на бизнесдамата изглежда някак компромисно, отбелязаха модни критици. Под ефирната тъкан издайнически се очертаваше скъп и изчистен сутиен с твърда чашка, над който архитектката бе усукала текстилен чокър около врата. Садо-мазо аксесоарът бе съчетан с високо каратово бижу, ситуирано върху деколтето извън всякакъв контекст. Симфонията от шифон разкриваше съблазнителните крака на г-жа Мирянова, които са същински дар от Всевишния, доизваяни най-вероятно при чуждоземен майстор на скалпела. 

Отваряйки дума за естетична медицина, вип гостенките със завист отбелязаха колко изпънато и сочно е лицето на баровката. По-наблюдателните предположиха, че тя най-вероятно е тествала новите колаген-стимулиращи филъри, които правят чудеса в разгара на менопаузата. Големият минус на продукта обаче са страховитите обеми ако е набоден прекалено изобилно. Точно такъв е (д)ефект виждаме при шефката на “Артекс”, чиито критици сравниха физиономията й с бухнал козунак. Отоците преминават до месец, ето защо по-заможните дами се инжектират в началото на януари, когато светският им график е по-беден откъм събития. 

Семплият грим на арх. Мирянова заслужава адмирации, които обаче буквално се давят във водовъртежа от непокорни кичури и букли, обрамчил коригираното й лице. Коафьори, до които се допитахме препоръчаха блондът да се повдигне с един тон ако госпожата иска да пребори ръждивите светлосенки, или да се върне към балеажа, който сега свети върху гривата на бъдещата й снаха - народната певица Вели Костадинова. 

Новото кръшно дамско попълнение в състава на строителната фамилия най-вероятно е причина за смелата визия, демонстрирана от майката на младия арх. Пламен Мирянов. Запознати с нрава й подшушнаха, че тя не би позволила изгората на сина й да хвърли сянка нито върху фамозния й имидж, нито върху семейния морал.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Лебедово езеро. Шефката на “Артекс” бухна като козунак и надяна балетна пачка

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!