Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Джигит Коце Ботокса гази закона с джип за 130 бона – затапи детска клиника (СНИМКИ)


Д-р Коце знае, че е недосегаем, затова го туря дето му скимне, джипа, де

Нежният доктор от ГЕРБ Костадин Ангелов, чиято суета му донесе прякора Коце Ботокса, гази Закона за движение по пътищата като гербер обществена поръчка, сигнализира ексклузивно очевидец на Narod.bg.

Бившият здравен министър от ГЕРБ само са минути бе изловен в няколко нарушения, които, естествено, останаха ненаказани. Олиселият професор с екстравагантни любовни предпочитания първо бе забелязан да вози дете без столче и без колан в лъскавия си фолксваген „Туарег“ за 130 000 лева, а след това паркира като албански тираджия напук на пациентите на детска клиника в София.

Ето какво пише свидетелят на джигитските изпълнения на Коце Ботокса:

Колко трябва да си арогантен, за да се натресеш с колата си не само на единственото забранено за паркиране място, но и да блокираш с нея детско здравно отделение?

Въпрос: Защо естет като гербопитека Коце Ботокса е дал 130 000 лева за „Туарег“, ако не може да го тури дето му е кеф?

Преди ден Костадин Ангелов, бившият здравен министър от времето на пандемията от ковид, в чийто мандат България убедително беше на първо място по смъртност от лечимия иначе вирус, за пореден път показа, че безпардонността е част от общественото ДНК на членовете на ГЕРБ, след като запуши с джипа си единствения пешеходен изход от детското отделение на 22 ДКЦ в столичния квартал „Гео Милев“.

С очите си видях как Коце търси къде да паркира и в крайна сметка реши да го направи на единственото място, което е забранено за паркиране и остава съвсем умишлено незаето от живущите наоколо дори нощем, дори да няма къде да спрат колите си.

Пешеходната алея не значи нищо за мастития депутатин Коце Ботокса

Доктор Смърт, както е известен сред лекарското съсловие финият гербопитек, свали от задната врата момченце на видима възраст от 5-6 годинки, което, за капак, стоеше изправено между двете предни седалки още при първото кръгче в търсене на паркомясто.

Това е не само абсолютно забранено от закона, но и крайно опасно, защото при рязко спиране дори с 30 км/ч, детето може да пострада значително. Вероятно това е собственият му син Сами от почти мистичния му брак с жена.

Ангелов, който след края на мандата си като министър на разкрасителните процедури рязко се издигна в партийната йерархия на ГЕРБ, се забави повече от един час и принуди десетки болни деца и техните притеснени родители да заобикалят стотици метри, тъй като нито хора, нито детски колички можеха да преминат през запушения вход“, завършва сигналът до Narod.bgза патилата на Коце Ботокса.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Джигит в Narod.bg: Коце Ботокса гази закона с джип за 130 бона - затапи детска клиника (СНИМКИ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!