„Пропилях живота си с неподходящи мъже“: Виктория Петрова забрави Красен Кралев


Вики най-сетне се отърва от това нещо

Красивата новинарка Виктория Петрова, която ще чукне 45 години само след няколко месеца, отново е сама. До момента така и не успява да случи на подходящ мъж.

Пред по-близките й колеги споделила, че е пропиляла младините си с неподходящи мъже. Припомняме, че има зад гърба си един провален брак с оператора Добромир Иванов. Дълго време пък имаше връзка с бившия спортен министър от хунтата ГЕРБ – корпулентния Красен Кралев, но и тя завърши безславно.

Навремето ходеше и с Петър Бакърджиев, но той направи две деца на миската Гергана Гунчева и в крайна сметка я заряза.

Най-травмираща за Виктория била раздялата й с Кралев, с когото имаха близо 6-годишна връзка. При все, че мълвата за раздялата им отдавна витае в публичното пространство, никой от двамата не отронва и дума по темата.

В последно време обаче Кралев все по-често бива засичан в компанията на засукани млади дами, което само потвърждава слуховете. Факт е обаче, че напоследък журналистката не се чувства никак добре. Въпреки всичките си връзки, тя така и не успя да се сдобие с наследник.

Относно децата пък се е разминала много сериозно по темата с Кралев, който има голяма дъщеря и няма намерения тепърва да дундурка бебета. Близки до новинарката издават, че отношенията й с Кралев вече са изчерпани и няма връщане назад.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: „Пропилях живота си с неподходящи мъже“: Виктория Петрова забрави Красен Кралев - Narod.bg

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!