Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Генчо, Пенчо, Атанас и аз…

ИЗБОРИТЕ - н‘ам си кои за последните 3 години минаха. Приготвила съм си двайсетачката за глобата. Изборите били задължителни. Ще ни санкционират! Чакам 10 та година! Никой не ме търси за „чеп за зеле“ – от (Речнико на Баце) е изразът. Ние сме четирите милиона, тия дето не гледаме репетициите на площадниците, пък после не влизаме и да им кажем ДА! Нарушители сме, извънбрачно ползване. НЕ участваме в легитимацията ГЕНЧО – ПЕНЧОВАТА навред и Атанас отпред.

Честно казано тази селска поста в театрална форма „ИЗБОРИ“ на мен ми изглежда вече съвсем като ВИЦ. Вицът го разказват 30 години участниците са едни и същи Генчо, Пенчо, Атанас и….АЗ. Аз - ът е по неволя. Няма как да напусна компанията. Гражданин съм на републиката. 

Ако дълго време си в ролята на незаконната любовница, гледаш по така на нещата. От практичната страна. Правиш сметка какво ти взимат и какво ти дават. Погледнато съвсем отгоре би трябвало да можем да се РАЗВЕДЕМ със съвместителството си по неволя с властта. Само вземат. Ние само даваме. Да, а ма не! Колкото и да не искаме и както и да им показваме че сексът е нежелан, те продължават да ни обладават… и да ни навират израза НИЕ сме ИЗБРАНИ! 

Всички знаем, че говорят с мъртвите. То човек от 30 години да не посмее и да умре. Мъртъвците веднага влизат в групата на ИЗБИРАТЕЛИ. Ситуацията е Мъртвите срещу Живите. Ако продължим в същия дух скоро по тази земя Българска ще ходят само некрофили… и мъртъвци. 

Е, след поредното преброяване на живи и мъртви – отново мъртвите печелят. Ние пак сме обладани и нищо не се променя. Освен СВЕТЪТ извън нашата територия. Вчера на фейсбук стената на полковника МАРКОВ излезе реалната Картинка на новият стар Управляващ ни (обладаващ ни) апарат. Готови са отново за старата оргия!

Картинката изглежда така:

1. ГЕРБ - мафия са, имат абсолютна власт.

2. ДПС - икономически гигант, главни политически архитекти.

3. Възраждане - сърфисти по гребена на вълната, герберско-пеевски наемници.

4. ДБ-ПП - дясна клиентела, герберски наемници.

5. БСП - евроатлантически казаци.

6. ИТН- сарайско-президентски мост на дружбата.

И ако вие махнете розовите очила от приказката „Магьосникът от ОЗ“ изведнъж ще прогледнете и всичко еротично от раз ще ви премине. Ще ви се поиска да не ви стоят отзад, изведнъж ще провидите, че от 30 години ви обладават от ДПС - то, девиците – нови чисти и неопетнени облечени в патриотични, демократични и плуралистични жартиери за ваша лична възбуда, са същите дърти курви с нов парфюм но със старата алчност за кинти. И до кога така?

ГЕНЧО, ПЕНЧО, АТАНАС И …. АЗ. Ролята в този ВИЦ на мен и още 4 милиона не гласуващи е надупената. Ще ви цитирам полковника Nikolai Markov онзи ЕДИНСТВЕНИЯ говорещ ИСТИНИ, каза го на глас вчера:

„ Всичко е фалшименто от началото на прехода до сега. Всичко! Всичко е една лъжа и измама. Ние живеем в един СЪН! Тези хора, узурпират властта и фактически, директно от онова посолство се реди как да бъде, какво да бъде и фондация Кондрад Аденауер разбира се. Там се реди, потвърждава се от Американското посолство и всичко приключва. Правото на изборите, трябва да бъде на Българските Граждани. В момента то е подменено. Всичко се подменя! Каквото искат българските граждани, точно обратното се приема от тези които са на власт и от парламента. Те са просто едни заложници на чужди интереси и те ще гласуват всичко, което им се каже. В този смисъл по-добре е да нямаме редовен парламент и правителство. Гълъб да си плещи , неговите глупости още 6 месеца. Да отминат големите опасности, защото Украйна така или иначе вече изгуби войната, и намесата на предния фронт на НАТО е неизбежна!“ - Максимилиан Робеспиер

И така Драги ми сънародници, в нашия парламент днес са ГЕНЧО, ПЕНЧО, АТАНАС … БЕЗ НАС. 

Има начин да запазим ЧЕСТТА си. Имаме политическа ситуация на служебен парламент, което ни дава възможност да избегнем участието си във война, по чисто юридически и конституционни правно нормативни начини. ТОВА е нашата ИГРА. БЪЛГАРСКАТА за БЪЛГАРИЯ! Всички в избрания „неизбран“ парламент го знаят. Те са 240 бр. хюмнета. Ние сме 4 милиона НЕ избрали ги. Бъдете нащрек. ТЕ НЕ СА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

Всеки от тези 240 който дръзне да създаде правителство, изпраща БЪЛГАРСКИТЕ млади животи на война. ВСЕКИ. АЗ ще си водя бележки. И утре, ако синовете ми бъдат обречени на смърт, ще търся отговорност поименно на всеки един. 

БЪЛГАРИЯ не е заплашена от враг. Няма вражески ботуш на Българската ми земя! Няма нито една причина моите двама сина да защитават Американски интереси. Не посмявайте да жертвате ДЕЦАТА МИ!

ТЕ СА МОЯТА ПЛЪТ И КРЪВ! ЗАКЛЕВАМ СЕ ЩЕ ОТМЪСТЯ ЗА ТЯХ! На всеки поискал да ВЛАСТВА върху техния ЖИВОТ! 

ЗАКЛЕХ СЕ!

Клетвите на Пълната Нула

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ГЕНЧО, ПЕНЧО, АТАНАС И АЗ…

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!