Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Прокуратурата се самосезира за гаврата с момче на каишка – От менторите на тези хора ли искате да излъчат министри и да управляват страната

Видео, в което Емили с тротинетката води на каишка момче със специални образователни потребности в пловдивски мол, вече е обект на проверка от страна на прокуратурата.

Образувано е досъдебно производство за извършени хулигански действия към младежа със специални образователни потребности, съобщиха от държавното обвинение. Според излъчения материал това се е случило на публично място в търговски обект в Пловдив, а кадрите са били разпространени в социалните мрежи.

May be an image of 2 people and text that says 'Evgenii Dainov 40 мин. току-що разбрах, че в бг-то имало било 'инфлуенсъри' c имена чеченеца, тошо куката и емили тротинетката. за кого ли ca гласували? 58 58 българия обединение 024 24 1 довери се на разума 25 100 емили йорданова софия PIC.COLLAGE'
Facebook

Наблюдаващият прокурор е дал указания за извършване на разпит със заснетите във видеоклипа лица, за установяване на тяхната самоличност и тази на момчето, както и дали по отношение на него е била прилагана принуда. Изясняват се причините за извършване на деянието. Срокът за приключване на разследването е двумесечен.

От менторите на тези хора ли искате да излъчат министри и да управляват страната

image

Автор: Виктор Димчев

Транссексуални активисти на ППДБ разхождат непълнолетно момче с аутизъм под възгласи "Тихо, куче", вързано на каишка в пловдивски мол.

Хубаво е да се знае дали и това не е проект, подкрепен от Национален фонд "Култура" със 100 000 лева, каквато е традицията при този вид модерна пропаганда.

А Емили Тротинетката, виден участник в Прайдовете обобщава: "Който ме нарича момче, ще го застрелям".

May be a cartoon
Facebook

И вие искате от менторите на тези хора да проявят национално чувство, да излъчат министри и да управляват страната.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Прокуратурата се самосезира за гаврата с момче на каишка - Труд

От менторите на тези хора ли искате да излъчат министри и да управляват страната - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!